Nathaliekriek.nl

Tarot edelstenen reading

Tarot edelstenen reading

Tarot edelstenen reading. Bent u benieuwd welke edelsteen bij u past en welke steen een fijne aanvulling zou kunnen zijn op uw huidige situatie, klachten of wensen? In dat geval is het raadzaam om een edelstenen reading aan te vragen. De edelstenen reading is zowel persoonlijk in de salon te doen als online via What’s App of e-mail.

Er zijn twee varianten mogelijk.

Beknopt edelsteen advies.

Met behulp van het speciale edelsteen tarot bekijken we welke kaart op dit moment op u van toepassing is en welke steen hierbij hoort. Elke steen correspondeert met een kaart uit de tarot zodat we in één oogopslag kunnen bekijken wat juist nu belangrijk voor u is en welke steen u hierbij kunt gebruiken.

De kosten voor een beknopt edelsteen advies bedragen € 10,00 incl. 21% BTW.

Uitgebreid edelsteen advies.

Op basis van de vraag waar u momenteel graag antwoord zou willen hebben (liefde, vriendschap, werk, financiën, persoonlijke ontwikkeling of iets anders) doe ik een reguliere tarotlegging voor u met als extraatje de edelsteen advieskaart.

Op deze manier krijgt u niet alleen het antwoord op uw vraag maar ook direct een adviserend kort edelsteen consult waaruit blijkt welke steen met het oog op uw huidige situatie voor u geschikt is en wat deze voor u kan betekenen.

De kosten voor een tarotreading (bij één vraag) plus edelsteen advies bedragen € 40,00 incl. 21% BTW.

Let wel: ik kan helaas niet garanderen dat de edelsteen ook daadwerkelijk voor u werkt. Ik baseer me slechts op de uitleg van de stenen die de experts hieraan hebben gegeven. Desondanks kan een edelsteen absoluut troost, steun en kracht bieden wanneer u hier gevoelig voor bent. 

Daarnaast zijn edelstenen altijd prachtig om te zien en hebben ze qua kleur en structuur soms een kalmerende en soms juist een activerende uitstraling waardoor u mogelijk door geïnspireerd raakt. Bij edelstenen is mijn motto altijd: baat het niet schaadt het niet.