Nathaliekriek.nl

Tarot Party in de VIP Tarot Salon

VIP Tarot Salon Krommenie

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, dan bent u van harte in mijn VIP tarot Salon.

Ik heb plek voor maximaal acht personen en u kunt kiezen uit verschillende tarotfeestjes.

In tijden van Corona is er slechts plek voor vier personen en zijn er veiligheidsmaatregelen getroffen in de vorm van officieel goedgekeurde, transparante preventieschermen. Gelukkig doet dit niets af aan de onderlinge gezelligheid!

Enkele thema’s die ik voor u kan verzorgen zijn o.a.:

Klikt u hierboven op het feestje van uw keuze voor meer informatie. Heeft u toch nog vragen? Stuur me dan gerust even een mailtje via info@nathalie-kriek.nl

Let me spiritain you! 🙂

Lieve groet,

Nathalie