Tarot Partyservice

let me spiritain you!

  • tarot & tea party
  • gezellige tarot vriendinnenavond
  • spirituele tarot huiskameravond
  • tarot diplomafeestje
  • tarot vrijgezellenfeestje
  • tarot babyshower
  • tarot verjaardagsfeest
  • tarot themafeest
  • online tarotparty

VIP Tarot: voor een geslaagde tarot party bij u thuis

tarot groepsconsult

Welkom bij de VIP Tarot Partyservice.

www.viptarot.nl

tarot workshop

Waarschijnlijk bent u hier terecht gekomen omdat u een tarotfeestje wilt organiseren.

Dat komt ontzettend goed uit: ‘kan niet’ bestaat niet! Overal is een mouw aan te passen.

Een tarot party of andere vorm van spiritueel entertainment is bij uitstek geschikt als u op vermakelijke wijze inzicht wilt verkrijgen.

Op deze pagina vindt u alle tarot thuis-party’s en andere kleinschalige feesten die ik aanbied.

Bent u op zoek naar een waarzegster voor uw grootschaliger party, festival of evenement, klikt u dan >HIER.

tarot feestje

De tijd waarin alleen mensen van adel hun eigen huistarotist hadden is inmiddels wel voorbij. Ik sta dan ook graag voor u klaar om al uw vragen én die van uw gasten te beantwoorden.

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Thuis helaas geen plek? Bij mij in de salon kunt u voor maximaal vier personen alsnog uw tarot party organiseren.

Neemt u liever het zekere voor het onzekere of woont u ver van de salon? Dan is de Online Tarot Party dé oplossing!

Onderaan deze pagina vindt u het overzicht van de verschillende tarotfeesten waar u uit kunt kiezen en hoeveel de tarieven hiervoor bedragen.

VIP Tarot: overzicht tarotfeestjes

Wat kunt u verwachten?

Wat kunt u verwachten?

Lijkt het u leuk om een tarot party te organiseren maar twijfelt u nog omdat u niet weet wat u hier precies mee in huis haalt? Hoewel de tarot uitstekend geschikt is om vragen te beantwoorden en zelfinzicht te verkrijgen, lenen de kaarten zich ook voor een flinke portie entertainment.

Lees verder...
Tarot & tea party

Tarot & tea party

Een kaartje bij de thee? Steeds populairder in Nederland is de Tarot & Tea Party. Deze is overgewaaid uit Amerika waar de ' Tarot High Tea' al een poosje helemaal hot & happening is. Wilt u ook eens een Tarot & Tea Party organiseren? Ik kom graag bij u thuis met een gepast, relaxt en fijn tarot programma.

Lees verder...
Gezellige tarot vriendinnenavond

Gezellige tarot vriendinnenavond

De tarot vriendinnenavond is geschikt voor groepen van vier tot en met acht personen. Gemiddeld neem ik graag voor iedereen minimaal 15 min. de tijd. Bij een groep van acht personen is een boeking van twee uur dan ook zeer aan te raden. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Lees verder...
Spirituele huiskameravond

Spirituele huiskameravond

Bij een spirituele huiskameravond gaat het er iets rustiger en serieuzer aan toe dan bij de gezellige vriendinnenavond. Misschien is het zelfs gewenst om de tarotreadings in een apart hoekje van de kamer te laten plaatsvinden voor degenen die wat meer privacy wensen.

Lees verder...
Tarot diplomafeestje

Tarot diplomafeestje

Is uw dochter geslaagd voor haar diploma en wilt u haar verrassen met een examen feestje waarbij zij en haar vriendinnen allerlei vragen mogen stellen over hun vervolgopleiding, werk, liefde, vriendschap, vakantie en de rest? Ik kom hen graag entertainen met echte girly tarotkaarten.

Lees verder...
Tarot vrijgezellenfeest

Tarot vrijgezellenfeest

Wilt u the bride to be verrassen met een wel zeer speciale bachelorparty? Kies dan voor een vrijgezellenfeest met tarot waarbij jullie voor elkaar de kaart gaan leggen! Tevens brengen we jullie persoonlijke vriendschappen met de bruid in kaart en krijgt zij nog een individuele reading.

Lees verder...
Tarot babyshower

Tarot babyshower

Een tarot babyshower is geschikt voor groepen vanaf vier tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg). Bij een tarot babyshower wordt in de eerste plaats natuurlijk de aanstaande moeder in het zonnetje gezet. De tarot readings worden gedaan met speciale baby tarotkaarten.

Lees verder...
Tarot verjaardagsfeest

Tarot verjaardagsfeest

Een tarot verjaardagsfeest is ideaal als u even genoeg hebt van de standaard verjaardagen waarbij het altijd maar weer afwachten is of het überhaupt gezellig wordt. Op een tarot party wordt standaard iedereen gespiritaind! Alle gasten krijgen een uitgebreide jaarvoorspelling!

Lees verder...
Tarot themafeest

Tarot themafeest

Welk feest u ook geeft, in welk seizoen of voor welke gelegenheid: er is altijd wel ruimte voor een tarot sessie. Bijna iedereen vindt het leuk om iets te vragen over zichzelf of over de toekomst. Of u er nu wel of niet in gelooft, het is altijd spannend om te horen wat de kaarten u voorspellen.

Lees verder...
Tarotparty in de VIP Tarot Salon

Tarotparty in de VIP Tarot Salon

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis geen ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, dan bent u van harte in mijn VIP tarot Salon. Ik heb plek voor maximaal vier personen, u kunt kiezen uit verschillende tarotfeestjes.

Lees verder...
Online tarotparty

Online tarotparty

Juist in tijden van corona, (zelf)quarantaine of algehele lockdown is het fijn om samen iets leuks te ondernemen. Wat dacht u van een tarotfeestje met uw vriend(inn)en via Zoom? Een thuisfeestje maar dan anders. Allemaal apart en toch samen! Ook handig als u ver weg van de salon woont of van elkaar.

Lees verder...
Tarotparty tarieven

Tarotparty tarieven

Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende mogelijkheden en wilt u graag weten waar u qua prijs aan toe bent? Op deze pagina vindt u de tarieven van alle tarotparty's op een rij. Alle party's zijn per uur en half uur te boeken.

Lees verder...

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?

Neemt u gerust contact met mij op.

Open Kaart Producties

VIP Tarot Salon

06 252 018 45
info@nathalie-kriek.nl

KvK-nummer: 64627969

BTW-nummer: NL002106493B92

Contact