Tarot verjaardagsfeest

tarot verjaardagsfeest

Een tarot verjaardagsfeest is ideaal als u even genoeg hebt van de standaard verjaardagen waarbij het altijd maar weer afwachten is of het überhaupt gezellig wordt. Op een tarot party wordt standaard iedereen gespiritaind! Dit verjaardagsfeestje is geschikt voor groepjes tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg).

Hoewel de jarige Job of Jet natuurlijk het stralende middelpunt is, zullen ook de gasten niets te kort komen. We gaan namelijk voor iedereen bekijken wat het komende jaar gaat brengen!

Gemiddeld neem ik graag voor iedereen minimaal 15 min. de tijd. Bij een groep van acht personen is een boeking van twee uur dan ook zeer aan te raden. 

Deze avond zal ik voor alle aanwezigen middels de numerologie in de tarot de persoonlijke tarot jaarkaarten uitrekenen. Ik doe dit met zowel de Grote Arcana als de Kleine Arcana. Op deze manier ontvouwt zich een duidelijk verhaal dat bol staat van de voorspellingen, adviezen en aandachtspunten voor het nieuwe jaar op het gebied van liefde, vriendschap, financiën, werk en welzijn.

Terwijl de betreffende tarot kaarten voor ons op tafel liggen, leg ik u uit wat deze voor u betekenen en wanneer deze voorspelling voor u ingaat.

Na de jaarberekening mag iedereen ook nog één gerichte vraag stellen voor het nieuwe jaar en hiervoor zelf een kaart uit het deck pakken; spannend!

Wanneer iedereen aan de beurt is geweest krijgt Jarige Jet na afloop nog 15 minuten extra waarin ik samen met haar nog even terug blik op het vorige jaar. Tijdens deze sessie breng ik voor haar in kaart wat belangrijk is om volgend jaar mee door te gaan en wat ze beter kan loslaten.

Wanneer het tarot verjaardagsfeest ten einde is en ik weer op huis aan ga, krijgt u van mij allemaal nog een kleine verrassing met een persoonlijke boodschap.

Kosten tarot verjaardagsfeest

Alle tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

De kosten voor een tarot party bij u thuis bedragen € 150,00 per uur of € 75,00 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

nb. Wanneer u voor drie uur een VIP Tarot verjaardagsfeest boekt, gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 150,00

tweede uur:

€ 125,00

derde uur:

€ 100,00

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, bent u van harte welkom in mijn VIP tarot Salon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

Zie ook:

 

Algehele lockdown? Of woont u ver van de salon of ver van uw vriendinnen? Wat dacht u van een tarotparty via Zoom?

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME