Tarot vriendinnenavond

tarot vriendinnenavond

De gezellige tarot vriendinnenavond vindt plaats bij u thuis en is geschikt voor groepjes tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg). Gemiddeld neem ik graag voor iedereen minimaal 15 min. de tijd. Bij een groep van acht personen is een boeking van twee uur dan ook zeer aan te raden. Dit wordt een avond om nooit te vergeten!

De avond gaat van start met een speelse introductie van de tarot waarbij elke aanwezige een tarotkaart mag trekken. Aan de hand van deze kaart laat ik jullie om de beurt weten wat juist nu belangrijk voor jullie is en waarom.

Elke aanwezige krijgt hierbij ook een persoonlijk advies voor de komende drie maanden. Vaak gaat deze eerste ronde al gepaard met veel hilariteit en herkenning, vooral wanneer de vriendinnen elkaar al goed kennen.

Vervolgens krijgt iedereen tien minuten de tijd om bij mij aan tafel één persoonlijke gerichte vraag te stellen over vriendschap, liefde, financiën, werk, welzijn, of wat u maar wilt weten. Wijntje erbij? Tuurlijk, het is toch een feestje!

Wanneer de tarot vriendinnenavond ten einde is en ik weer op huis aan ga, krijgt u van mij allemaal nog een kleine verrassing met een persoonlijke boodschap.

Kosten tarot vriendinnen party

Alle tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

De kosten voor een tarot party bij u thuis bedragen € 150,00 per uur of € 75,00 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

nb. Wanneer u voor drie uur een VIP Tarot vriendinnenavond boekt, gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 150,00

tweede uur:

€ 125,00

derde uur:

€ 100,00

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, bent u van harte welkom in mijn VIP tarot Salon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

Zie ook:

 

Algehele lockdown? Of woont u ver van de salon of ver van uw vriendinnen? Wat dacht u van een tarotparty via Zoom?

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME