Tarot vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeestje met tarot

Lijkt het u leuk om the bride to be te verrassen met een onvergetelijke party? Kies dan eens voor een vrijgezellenfeest met tarot kaarten; een meer dan leuke tarot workshop waarbij jullie voor elkaar de kaart gaan leggen! Daarnaast ben ik er natuurlijk ook om jullie zelf van een echte tarot reading te voorzien.

Het tarot vrijgezellenfeestje is geschikt voor groepjes tot en met acht personen (meer personen mogelijk in overleg). Omdat we veel leuke dingen gaan doen is bij een groep van acht personen een boeking van minimaal twee uur aan te raden.

We beginnen de avond met een speelse introductie van de tarot waarbij iedereen mij een korte vraag mag stellen en een tarotkaart mag trekken. We gebruiken hiervoor een speciaal ontworpen bruidstarot!

Iedereen krijgt hierbij ook direct een persoonlijk advies voor de komende drie maanden.

Foto © Tarot Art Studio

Vervolgens spelen we een zeer leuk en interessant psychologisch tarotspel, waarbij we een beroep gaan doen op jullie eigen intuïtieve vaardigheden!

Daarna schuift iedereen in paren van twee bij mij aan en nemen we op creatieve wijze jullie persoonlijke vriendschap met de bruid nader onder de loep.

Tot slot mag de bruid mij – in jullie bijzijn of privé – 15 minuten lang vragen wat ze wil.

Wanneer het tarot vrijgezellenfeest tot een einde is gekomen en ik weer op huis aan ga, krijgt iedereen van mij nog een kleine verrassing met een persoonlijke boodschap.

Kosten tarot vrijgezellenfeestje

Alle tarot party’s zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur).

De kosten voor een tarot party bij u thuis bedragen € 150,00 per uur of € 75,00 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

nb. Wanneer u voor drie uur een VIP Tarot vrijgezellenparty boekt gelden de volgende tarieven:

eerste uur:

€ 150,00

tweede uur:

€ 125,00

derde uur:

€ 100,00

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

Lijkt het u leuk om een tarotparty te organiseren maar heeft u thuis niet echt de ruimte voor een feestje of vindt u het gewoon leuker om dit op locatie te doen, bent u van harte welkom in mijn VIP tarot Salon.

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

Zie ook:

 

Algehele lockdown? Of woont u ver van de salon of ver van uw vriendinnen? Wat dacht u van een tarotparty via Zoom?

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME

Foto © Tarot Art Studio