Tarot workshop basis

tarot workshop basis

Bij de tarot workshop ‘basis’ bespreken we in drie uur tijd alle 78 tarotkaarten en hun betekenissen. Hierbij maakt u zelf beknopte aantekeningen in uw (zelf meegebrachte) notitieboek. Het vierde uur doet iedereen een korte reading voor zichzelf én voor iemand anders.

De tarot workshop basis is zeer geschikt als u zelf graag met de tarot wilt leren werken maar niet goed weet hoe of waar u moet beginnen. Deze workshop geeft u een fijne kickstart om hier thuis zelf verder mee aan de slag te kunnen.

De tarot workshops zijn niet van te voren gepland in de agenda, maar kunnen op elk moment door u geboekt worden, individueel of samen met één of meerdere vriend(inn)en, en zijn voor iedereen geschikt.

Tarot workshop basis

Plaats voor: max. 4 personen

Kosten: Alle tarot workshops zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur). De kosten hiervoor bedragen € 90,00 per uur en € 45,00 per half uur, ongeacht of u de workshop alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met zijn vieren wilt volgen. Bent u met meerdere personen, rekent u dan op ongeveer een half uur kaarten duiden per persoon.

Bij de prijs van een avondje tarot workshoppen zijn ook koffie, thee (en iets lekkers erbij), alcoholvrije drankjes en (luxe) hapjes inbegrepen. Vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Laat u het mij gerust weten.

De VIP Tarot Workshop is niet alleen een heerlijk moment voor uzelf maar ook echt een avondje uit!

 

Zelf meenemen

Een notitieboek en eventueel uw eigen tarotdeck. Heeft u geen tarotkaarten? In de salon zijn oefen tarotdecks aanwezig die u kunt lenen.

Wilt u toch liever uw eigen deck aanschaffen, er wordt tijdens de workshop gewerkt met de Rider Waite Tarot. Deze kunt u eventueel >HIER bestellen.

 

Deze tarot workshop boeken

Een plekje reserveren kan via e-mail: info@nathalie-kriek.nl

 

 

Betalingen

Een week voor aanvang van de workshop ontvangt u van mij een betaalverzoek via e-mail.

 

Cadeau idee

Het is ook mogelijk om een tarot workshop cadeau te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

Adresgegevens

VIP Tarot Salon

Snuiverstraat 63a, unit 007

1561 HB Krommenie

Noord Holland

(gratis parkeren, rolstoelvriendelijke entree en mindervaliden toilet aanwezig)

 

Het complete tarot workshop overzicht vindt u >HIER.

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot Salon >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.