Tarot workshop: de kwintessens

Tarot workshop: de kwintessens

Tijdens deze workshop gaat u leren wat de kwintessens is van een tarotreading.  De kwintessens laat zich het beste omschrijven als: ‘waar het eigenlijk om gaat’. Het geeft een beknopte maar absoluut duidelijke samenvatting van de reading die u zojuist heeft gedaan en bevat vaak zelfs nog een extra boodschap voor degene voor wie de kaart gelegd is.

Volgens de oude filosofie staat de kwintessens voor het vijfde element. We hebben lucht, vuur, water en aarde. Het vijfde element bevindt zich in alles en iedereen.

Zo is het met de kwintessens in de tarot ook. Het maakt geen onderdeel uit van de eerder gedane tarotreading, maar….  toch ook weer wel! De kwintessens kan worden beschouwd als een zeer waardevolle aanvulling op de betreffende tarotreading!

Vaak is het moment dat ik de kwintessens erbij haal het moment waarop bij mijn cliënten het kwartje valt. Absoluut de moeite waard dus om hier meer over te weten te komen als u zich op een wat serieuzere manier bezighoudt met tarot.

Tarot workshop: de kwintessens

De tarot workshops zijn niet van te voren gepland in de agenda, maar kunnen op elk moment door u geboekt worden, individueel of samen met één of meerdere vriend(inn)en, en zijn voor iedereen geschikt.

Plaats voor: max. 4 personen

Kosten: Alle tarot workshops zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur). De kosten hiervoor bedragen € 90,00 per uur en € 45,00 per half uur, ongeacht of u de workshop alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met zijn vieren wilt volgen. Bent u met meerdere personen, rekent u dan op ongeveer een half uur kaarten duiden per persoon.

Bij de prijs van een avondje tarot workshoppen zijn ook koffie, thee (en iets lekkers erbij), alcoholvrije drankjes en (luxe) hapjes inbegrepen. Vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Laat u het mij gerust weten.

De VIP Tarot Workshop is niet alleen een heerlijk moment voor uzelf maar ook echt een avondje uit!

 

Zelf meenemen

Een notitieboek om uw foto’s in te plakken en de uitleg van uw readings in te schrijven. Handig om de komende tijd te gebruiken als geheugensteuntje!

 

Deze workshop boeken

Een plekje reserveren kan via e-mail: info@nathalie-kriek.nl

 

 

Betalingen

Een week voor aanvang van de workshop ontvangt u van mij een betaalverzoek via e-mail.

 

Cadeau idee

Het is ook mogelijk om een tarot workshop cadeau te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

Adresgegevens

VIP Tarot Salon

Snuiverstraat 63a, unit 007

1561 HB Krommenie

Noord Holland

(gratis parkeren, rolstoelvriendelijke entree en mindervaliden toilet aanwezig)

 

Woont u niet in de buurt van de salon? In dat geval biedt de online VIP Tarotschool wellicht uitkomst. Algehele lockdown? Wat dacht u van een tarot workshop via Zoom?

 

Het complete tarot workshop overzicht vindt u >HIER.

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot Salon >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.