Nathaliekriek.nl

Tarot workshop uitleg

tarot workshop

Een tarot workshop in de VIP Tarot Salon is iedere keer weer een belevenis. Althans, volgens degenen die tot nu toe een tarot workshop bij mij hebben gevolgd. Uiteraard vind ik dit als tarotist/tarot teacher natuurlijk fantastisch om te horen!

Voor degenen die wel geïnteresseerd zijn in tarot, maar geen idee hebben wat ze zich bij een tarot workshop moeten voorstellen, zal ik op deze pagina in het kort uitleggen wat u van een dergelijke workshop kunt verwachten.

Een workshop (ook wel clinic genoemd) is een vorm van onderwijs waarbij zowel theorie als praktijk een belangrijke rol vervult.

Het leuke aan een workshop is dat de deelnemers dus niet alleen maar hoeven te luisteren, maar meteen actief mee kunnen doen en het geleerde direct in praktijk kunnen brengen.

Over de tarot valt zoveel te vertellen en er valt voor de deelnemers van de workshop zoveel leuks te doen, dat er elke maand meerdere tarot workshops gepland staan waar u uit kunt kiezen.

Voor wie is een tarot workshop bedoeld?

De workshops zijn voor iedereen geschikt. Laagdrempelig voor beginners, inspirerend voor gevorderden.

Zelfs als u nog nooit één stap in ‘Tarotland’ heeft gezet, bent u van harte welkom om dit bij mij in de knusse salon voor het eerst te komen doen.

Samen met andere gelijkgestemden heerst er altijd een zeer positieve sfeer en is het fijn en inspirerend om tijdens het kaartleggen naar elkaars interpretaties te luisteren.

Tijdens de tarot workshops wordt gebruik gemaakt van the Rider Waite Tarot of andere tarotdecks met dezelfde symboliek. Uiteraard staat het u vrij om uw eigen tarotkaarten te gebruiken.

Misschien heeft u al jaren een doosje kaarten in de kast liggen maar heeft u er nog nooit iets mee gedaan en vindt u dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met uw kaarten?

Of misschien bent u juist al jaren bezig met de tarot en bent u inmiddels zeer gehecht geraakt aan uw eigen deck?

In beide gevallen bent u – al dan niet samen met uw tarotdeck – van harte welkom.

Heeft u nog geen kaarten? Ik leen u met alle liefde mijn eigen pakje uit.

Meer informatie over de diverse tarot workshops vindt u hier:

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot >HOME