Tarot workshop uitleg

tarot workshop

Tarot workshop uitleg, wat kunt u verwachten? Een tarot workshop is iedere keer weer een belevenis. Althans, volgens degenen die tot nu toe een tarot workshop bij mij hebben gevolgd. Uiteraard vind ik dit als tarotist/tarot teacher natuurlijk fantastisch om te horen!

Voor degenen die wel geïnteresseerd zijn in tarot, maar geen idee hebben wat ze zich bij een tarot workshop moeten voorstellen, zal ik op deze pagina in het kort uitleggen wat u van een dergelijke workshop kunt verwachten.

Een workshop (ook wel clinic genoemd) is een vorm van onderwijs waarbij zowel theorie als praktijk een belangrijke rol vervult.

Het leuke aan een workshop is dat de deelnemers dus niet alleen maar hoeven te luisteren, maar meteen actief mee kunnen doen en het geleerde direct in praktijk kunnen brengen.

Tijdens de tarot workshops wordt gebruik gemaakt van speciale thema tarotkaarten, aangepast aan het thema van de workshop. De workshops zijn erop gericht om dieper af te dalen in het onderbewustzijn om op die manier uw eigen vragen te beantwoorden.

Tarot workshop in de salon

De tarot workshops zijn niet van te voren gepland in de agenda, maar kunnen op elk moment door u geboekt worden, individueel of samen met één of meerdere vriend(inn)en, en zijn voor iedereen geschikt. Laagdrempelig voor beginners, inspirerend voor gevorderden.

Zelfs als u nog nooit één stap in ‘Tarotland’ heeft gezet, bent u van harte welkom om dit bij mij in de knusse salon voor het eerst te komen doen.

Alle tarot workshops zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur)

De kosten hiervoor bedragen € 60,00 per uur en € 30,00 per half uur, ongeacht of u de workshop alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met zijn vieren wilt volgen.

De VIP Tarot Workshop is niet alleen een heerlijk moment voor uzelf maar ook echt een avondje uit!

Informatie tarot workshops

Meer uitleg en informatie over de diverse tarot workshops vindt u hier:

Het complete tarot workshop overzicht vindt u >HIER.

 

Cadeau idee

Het is ook mogelijk om een tarot workshop cadeau te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot >HOME