Zakelijke tarot workshop: teambuilding met tarot kaarten

VIP Tarot workshop

Een VIP Tarot workshop voor bedrijven is geen dertien in een dozijn uitje. Wel is deze activiteit uitermate geschikt voor collega’s die elkaar beter willen leren kennen (teambuilding) en niet bang zijn voor tarot kaarten of… voor zichzelf!

Of het nu gaat om een zakelijke workshop, een personeelsfeestje of ander bedrijfsuitje; dat men hier een spiegel wordt voorgehouden is zeker! De spiegel is in dit geval de tarot. 78 kleurrijke kaarten die u soms behoorlijk met uzelf kunnen confronteren. Mits u dit durft toe te laten….

Tevens leert u tijdens deze originele workshop ook zelf de tarot lezen, leggen én begrijpen.

En niet alleen dat, ook leert u de personen met wie u de tarot workshop een stuk beter kennen!

Tarot voor bedrijven

Wie denkt dat dit een geitenwollen sokken middag wordt, komt zeer bedrogen uit. De tarot workshop staat bol van de creatieve psychologie en haalt dingen in u naar boven waar u zelf versteld van zult staan.

Niet alleen met betrekking tot uzelf, maar ook ten opzichte van elkaar!

Gelukkig wordt er tijdens het ‘werk’ ook flink wat gelachen. Verbluffende uitspraken en hilarische gebeurtenissen zijn eerder regel dan uitzondering.

Voor elke groep bedenk ik een persoonlijk programma, hetgeen elke workshop uniek maakt. U laat mij weten wat u met deze workshop wilt bereiken en ik zal het voor u bewerkstelligen.

De tarot workshop is geschikt voor minimaal tien en maximaal twintig personen (meer of minder personen mogelijk in overleg) en wordt doorgaans gehouden in een luxe zaal in één van de vele Van der Valk Hotels. Ruim genoeg om u vrij te kunnen bewegen, intiem genoeg om alle aandacht te hebben voor elkaar.

Wat kost een tarot workshop?

Indien u kiest voor een drie uur durende geheel verzorgde tarot workshop in een Van der Valk Hotel naar keuze, is de tarot workshop inclusief:

  • Tarotkaarten voor alle deelnemers in bruikleen
  • Onbeperkt koffie, thee en frisdranken
  • IJswater in de zaal
  • Zoete lekkernij en gezonde tussendoortjes
  • Schijfwaar & pennen
  • afscheidscadeautje met persoonlijke boodschap

Het tarief hangt af van de hoeveelheid deelnemers en de locatie.

Heeft u vragen, wilt u zich aanmelden of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

 

Op de hoogte blijven van de nieuwste workshops? Volgt u me dan op Facebook en Instagram.

Het complete tarot workshop overzicht vindt u >HIER.

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot Salon >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.