Tarot workshops overzicht

Tarot workshops overzicht

Heeft u interesse in een tarotworkshop? Op deze pagina vindt u een handig tarot workshops overzicht. Zo ziet u in één oogopslag uit welke workshops u kunt kiezen en voor welke workshop(s) u zich eventueel voor wilt aanmelden.

Ziet u iets leuks? U kunt zich opgeven middels  het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

De workshops staan niet gepland in de agenda maar kunnen op elk willekeurig moment worden geboekt. Voor de meeste workshops bedragen de kosten € 90,00  per uur ongeacht met hoeveel personen u komt.

Komt u bijvoorbeeld met zijn drieën, kunt u het tarief door drie delen. Houd u rekening met ongeveer een half uur persoonlijke begeleiding per persoon. Tenzij u alleen komt natuurlijk, dan heeft u tijdens de gehele workshop mijn onverdeelde aandacht.

De betaling hoeft niet direct te worden voldaan. Ongeveer een week voor de workshop ontvangt u via e-mail een betaalverzoekje.

Bij de prijs van een avondje tarot workshoppen zijn ook koffie, thee (en iets lekkers erbij), alcoholvrije drankjes en (luxe) hapjes inbegrepen. Vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Laat u het mij gerust weten.

De VIP Tarot Workshop is niet alleen een heerlijk moment voor uzelf maar ook echt een avondje uit!

Tarot workshop basis

Bij de tarot workshop ‘basis’ – die goed kan worden omschreven als een tarot spoedcursus –  bespreken we in drie uur tijd alle 78 tarotkaarten en hun betekenissen. Hierbij maakt u zelf beknopte aantekeningen in uw (zelf meegebrachte) notitieboek. Het vierde uur doet iedereen een korte reading voor zichzelf én voor iemand anders.

De tarot workshop basis is zeer geschikt als u zelf graag met de tarot wilt leren werken maar niet goed weet hoe of waar u moet beginnen. Deze workshop geeft u een fijne kickstart om hier thuis zelf verder mee aan de slag te kunnen.

 

Tarot workshop gevorderden

De tarot workshop voor gevorderden gaat verder waar de tarotworkshop basis is gestopt. We gaan deze avond heel veel praktijkopdrachten doen en de fijne kneepjes van het vak leren!

Hoe betrekt u de basis betekenissen van de kaarten die u heeft geleerd op verschillende vraagstukken? Hoe maakt u een vloeiend verhaal van de kaarten die tijdens een reading vallen? Welk patroon is voor welke vraag geschikt, wat doet u met omgekeerde kaarten en hoe zet u de puntjes op de i?

Uiteraard is er deze workshop ook alle ruimte om zelf vragen te stellen en direct mijn antwoord hierop in de praktijk te brengen.

 

Volle maan tarot workshop

Tijdens volle maan is het belangrijk om af te rekenen met het verleden. Wat hebben we de afgelopen tijd minder goed gedaan of niet zo handig aangepakt? Waar moeten we meer aandacht aan besteden of juist per direct mee stoppen? En hoe doen we dat?

Dit doen we door te kijken naar:

 • Het sterrenteken (sterrenbeeld) waar de huidige volle maan in staat
 • In welk Huis dit sterrenteken staat in uw persoonlijke geboorte horoscoop
 • Dit is het Huis (levensgebied) wat nu vooral uw aandacht nodig heeft en waar we met de tarot vragen over gaan stellen

De volle maan data in 2021 zijn:

Zaterdag 28 januari 2021: volle maan in Leeuw

Zaterdag 27  februari 2021: volle maan in Maagd

Zondag 28 maart 2021: volle maan in Weegschaal

Dinsdag 27 april  2021 (Koningsdag): volle maan in Schorpioen

Woensdag 26 mei 2021: volle maan in Boogschutter

Donderdag 24 juni 2021: volle maan in Steenbok

Zaterdag 24 juli 2021: volle maan in Waterman

Zondag 22 augustus 2021: volle maan in Vissen

Dinsdag 21 september 2021: volle maan in Ram

Woensdag 20 oktober 2021: volle maan in Stier

Vrijdag 19 november 2021: volle maan in Tweelingen

Zondag 19 december 2021: volle maan in Kreeft

U kunt de volle maan workshop exact op de vollemaansdatum van uw keuze boeken, maar het mag ook best een paar dagen eerder of later.

 

Nieuwe maan tarot workshop

De nieuwe maan wordt alleen aan de achterkant verlicht door de zon waardoor wij vanaf ons deel van de aarde slechts een kleine sikkel zien die elke dag groeit (toenemende maan). Wanneer het nieuwe maan is, is het een perfect moment om u voor te bereiden op de komende maand en uzelf af te vragen wat u wilt bereiken, waar u aan wilt werken en welke droom u wilt najagen.

De nieuwe maan helpt ons een handje bij het verkrijgen van nieuwe inzichten waar we de komende tijd mee aan de slag kunnen gaan. Voor de workshop van start gaat maak ik thuis zelf al uw geboortehoroscoop zodat we direct kunnen bekijken op welk levensgebied de huidige nieuwe maan van invloed is en welke vragen u (onder mijn begeleiding) aan de tarot zou kunnen stellen.

Dit doen we door te kijken naar:

 • Het sterrenteken (sterrenbeeld) waar de huidige nieuwe maan in staat
 • In welk Huis dit sterrenteken staat in uw persoonlijke geboorte horoscoop
 • Dit is het Huis (levensgebied) wat nu vooral uw aandacht nodig heeft en waar we met de tarot vragen over gaan stellen

De nieuwe maan data in 2021 zijn:

Woensdag 13 januari 2021: nieuwe maan in Steenbok

Donderdag 11 februari 2021: nieuwe maan in Waterman

Zaterdag 13 maart 2021: nieuwe maan in Vissen

Maandag 12 april 2021: nieuwe maan in Ram

Dinsdag 11 mei 2021: nieuwe maan in Stier

Donderdag 10 juni 2021: nieuwe maan in Tweelingen

Zaterdag 10 juli 2021: nieuwe maan in Kreeft

Zondag 8 augustus 2021: nieuwe maan in Leeuw

Dinsdag 7 september 2021: nieuwe maan in Maagd

Woensdag 6 oktober 2021: nieuwe maan in Weegschaal

Donderdag 4 november 2021: nieuwe maan in Schorpioen

Zaterdag  4 december 2021: nieuwe maan in Boogschutter

U kunt de nieuwe maan workshop exact op de nieuwemaansdatum van uw keuze boeken, maar het mag ook best een paar dagen eerder of later.

 

Tarot workshop maandvoorspelling

Wat is de algemene energie voor u deze maand en wat wordt u geadviseerd op het gebied van liefde/vriendschap, financiën, werk, welzijn en persoonlijke ontwikkeling? Elk begin van de maand is het mogelijk een maandvoorspellingsworkshop te boeken.

 

Tarot workshop seizoenskaartlegging

Wat kunt u verwachten van de tarot workshop ‘Seizoenskaartlegging’? Tijdens elke seizoensworkshop richten we ons op vragen die horen bij het thema van het desbetreffende seizoen en die op dat moment belangrijk zijn met het oog op onze huidige situatie en persoonlijke ontwikkeling.

Lente: Zaden

Zomer: Bloeien

Herfst: Oogsten

Winter: Afronden

 

Tarot workshop Mystic Mirror

De Tarot Mystic Mirror workshop is misschien wel de meest verrassende workshop van allemaal.

Als u een liefhebber bent van tarot, mag u deze once-in-a-lifetime workshop eigenlijk niet missen. (Deze workshop kunt u eigenlijk maar één keer echt goed doen in uw leven.)

 

Tarot workshop Vrijdag de 13e

Tijdens deze workshop checken we onze ‘good luck’, ‘bad luck’, ‘changing luck’, ‘wishing bone’ en… vinden we iets op de 13e verdieping waar we écht zo spoedig mogelijk vanaf moeten. Spannend!

Vrijdag 13 augustus 2021 is de enige Vrijdag de 13e in 2021. U kunt deze workshop exact op Vrijdag de 13e boeken, maar iets eerder of later mag ook.

 

Trick or treat workshop Halloween night

Op een speciaal Halloween tarot spread board doet u (onder mijn begeleiding) uw eigen tarot kaartlegging waarbij duidelijk wordt waarop u de komende 13 weken getrakteerd wordt en hoe u door anderen of door uzelf in de maling wordt genomen.

Trick or treat, what is sour, what is sweet?

Zondag 31 oktober 2021 is het Halloween, maar als u wilt kunt u de workshop ook iets eerder of later boeken.

 

Tarot workshop Holiday Spread (uw kerstcadeau!)

De tarot workshop ‘Holiday Spread’ zou ook best ‘Christmas Present’ kunnen heten. Tijdens deze workshop werken we met het speciaal ontworpen Rider Waite Kerst Tarot deck naar uw persoonlijke kerstcadeau toe.  Wat heeft de magie van this holiday  season voor u in petto?

 • Wat leren deze donkere dagen voor kerst u?
 • Waar dient u nu uw eigen licht op te schijnen?
 • Hoe kunt u volop genieten van deze serene periode?
 • Wat dient u nu langzaam maar zeker los te laten?
 • Hoe kunt u zich optimaal voorbereiden op het nieuwe jaar?
 • Wat is uw ultieme kerstcadeau voor 2022?

 

Tarot workshop oudejaarsreflectie

Tijdens de tarot workshop ‘Oudejaarsreflectie’ blikken we terug op het afgelopen jaar. Door het oude jaar duidelijk in kaart te brengen zijn we beter in staat de balans op te maken voor het nieuwe jaar. De vragen die u zichzelf middels een prachtig tarotdeck kunt stellen zijn bijvoorbeeld:

 • Wat valt er te vieren?
 • Wat was uw grootste uitdaging vorig jaar?
 • Wat heeft u geleerd?
 • Waar neemt u afscheid van?
 • Waar gaat u in het nieuwe jaar mee door?

 

Tarot workshop nieuwjaarsvoorspelling

Tijdens de tarot workshop ‘Nieuwjaarsvoorspelling’ kijken we een jaar vooruit. Door uzelf alvast een aantal belangrijke doelen te stellen en te bekijken welke levensgebieden er extra aandacht nodig hebben, vergroot u de kans op een positief en misschien zelfs succesvol nieuw jaar.

De vragen die u zichzelf middels een prachtig tarotdeck kunt stellen zijn bijvoorbeeld:

 • Wat wil ik in het nieuwe jaar bereiken?
 • Van welke talenten moet ik meer gebruik maken?
 • Welke valkuilen dien ik te vermijden?
 • Welke externe factoren werken mee en welke tegen?
 • Wat wordt mijn belangrijkste (levens)les komend jaar?

Tot slot trekt u voor uzelf nog vier kaarten die u laten zien wat u in het nieuwe jaar kunt verwachten op het gebied van liefde, vriendschap, werk en financiën.

 

Tarot workshop toekomst voorspellen

Met de tarot kun je niet de toekomst voorspellen. Klopt dat wel? Ja, dat klopt. Niemand is in staat om bewust de toekomst te voorspellen. Maar… hoe zit het met het doen van ónbewuste voorspellingen?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met ons onderbewustzijn en laten we de tarot kaarten hieruit informatie opdiepen die inderdaad wel eens een voorspelling zou kunnen bevatten…. En wat die malle glazen bol hiermee te maken heeft? Meld uzelf aan en u zult het zien.

 

Tarot business workshop

Tijdens de tarot business workshop kunt u een specifieke vraag stellen over uw carrière. Voor we de workshop van start gaan kunt u mij via e-mail of Whatsapp laten weten welke vraag u tijdens de workshop wilt gaan stellen, zodat ik alvast een gepast legpatroon voor u kan uitwerken waarmee u niet alleen een uitgebreid, maar ook een heel duidelijk antwoord op uw vraag krijgt.

Enkele voorbeelden van vragen die zeer geschikt zijn voor deze avond zijn o.a.:

 • Is het verstandig om een eigen zaak te beginnen?
 • Hoe kan ik een eigen bedrijf beginnen?
 • Is het beter om te gaan werken in vast dienstverband of als freelancer?
 • Is het verstandig om deze baan aan te nemen?
 • Is het verstandig om ontslag te nemen?
 • Is het verstandig om per (datum) ontslag te nemen of per (datum)?
 • Hoe kan ik mijn bedrijf laten groeien?
 • Hoe kan ik mezelf onderscheiden van anderen in deze branche?
 • Waarom voel ik me niet op mijn plek binnen het bedrijf waar ik werk?
 • Hoe kom ik hogerop in mijn werk?
 • (Wat u zelf vragen wilt)

 

Workshop tarot jaarkaart berekenen

Tijdens de workshop tarot jaarkaart berekenen maken we op basis van uw verjaardag een rekensom die onthult wat uw persoonlijke jaarkaarten zijn. Ja, inderdaad. U heeft niet één jaarkaart, u hebt er meerdere! En allemaal laten ze iets anders zien, allemaal hebben ze hun eigen boodschap voor u voor het komende jaar.

De tarot jaarkaart kan op elk moment van het jaar berekend worden zowel voor uzelf als voor iemand anders. Op een verjaardag, op nieuwjaarsdag, maar ook op elke ander gewenst moment. De berekening gaat elk jaar op een vast tijdstip in voor degene voor wie u de berekening maakt, ongeacht op welke dag u de berekening doet.

Zowel de grote als de kleine arcana doet mee, dus: grote en kleine geheimen worden zichtbaar!

 

Tarot workshop de kwintessens

Tijdens deze workshop gaat u leren wat de kwintessens is van een tarotreading.  De kwintessens laat zich het beste omschrijven als: ‘waar het eigenlijk om gaat’. Het geeft een beknopte maar absoluut duidelijke samenvatting van de reading die u zojuist heeft gedaan en bevat vaak zelfs nog een extra boodschap voor degene voor wie de kaart gelegd is.

Vaak is het moment dat ik de kwintessens erbij haal het moment waarop bij mijn cliënten het kwartje valt. Absoluut de moeite waard dus om hier meer over te weten te komen als u zich op een wat serieuzere manier bezighoudt met tarot.

 

Before and After tarot workshop

Before & After tarot workshop. Tijdens deze workshop stelt u een vraag naar keuze en trekt u vervolgens een kaart uit het Rider Waite Tarot Deck. Uw kaart legt u in het midden van het speciale tarot spread board waar we deze avond mee gaan werken.

Daarna pakken we samen uit het ‘Before Tarot Deck’ en het ‘After Tarot Deck’ de kaarten die bij uw kaart horen. De ‘before’ kaart legt u links van uw getrokken kaart, de ‘after’ kaart legt u rechts.

U heeft nu drie kaarten op een rij liggen die u gezamenlijk meer inzicht in uw situatie geven en mogelijk zelfs het antwoord op uw vraag!

 

Slank met symboliek workshop

Tijdens de tarot workshop ‘Slank met symboliek’ gaan we iets heel interessants doen. We beginnen de avond met het trekken van de psychologische OH kaarten om te achterhalen waarom we het moeilijk vinden om op gewicht te blijven en waarom we (te) veel eten. De spiegel die de – speciaal voor dit thema uitgekozen – tarot ons voorhoudt zal veel duidelijk maken.

Vervolgens maken we de reading af met de tarot waarbij we de vraag stellen:

 • Waar kom ik het meest van aan?
 • Wat moet ik per direct loslaten?
 • Wat moet ik veranderen?
 • Waar put ik steun uit om je nieuwe levensstijl vol te houden?

Deze workshop zal niet direct alles oplossen, maar wel een duidelijk inzicht geven in de oorzaak van uw overgewicht en… een passende oplossing bieden.

 

Tarot meditatie

Wat kunt u verwachten van de workshop tarot meditatie? Een heleboel! Voor we met de meditatie van start gaan trekt u een persoonlijke tarotkaart uit het tarotdeck. U kunt deze blind trekken of bewust uitzoeken op basis van welke afbeelding u op dit moment het meeste aanspreekt.

Wat daarna volgt laat zich haast niet beschrijven. Diepgaande begeleidende muziek, hypnotiserende lichteffecten en… een verbazingwekkende confrontatie met jezelf en een schat aan nieuwe inzichten.

Om de cirkel rond te maken kunt u na afloop van uw meditatiemoment een vraag stellen aan de tarot.

Wat was u tijdens de meditatie nog niet helemaal duidelijk geworden? Waarom reageert u zo emotioneel? Wat is de les die u hieruit kunt trekken?

Wie durft…?

 

Tarot workshop op maat

Hoewel er regelmatig verschillende workshops staan gepland is het ook mogelijk om een tarot workshop te creëren op basis van uw eigen wensen. Wat wilt u zelf graag leren en wanneer schikt het u om te komen?

De tarot workshop op maat wordt helemaal aan uw eigen wensen aangepast. De workshop kan voor 1, 2, 3 of 4 personen worden gecreëerd. Per persoon wordt er qua aandacht en persoonlijke begeleiding (afhankelijk van wat er wordt geleerd en gedaan) gemiddeld een half uur uitgetrokken. Tenzij u alleen komt natuurlijk, dan wordt de tijd volledig aan u besteed.

Bij de tarot workshop op maat bepaalt u dus zelf wat u wilt leren, wat we gaan doen, met hoeveel personen u komt en wanneer.

Woont u niet in de buurt van de salon? In dat geval biedt de online VIP Tarotschool wellicht uitkomst. Algehele lockdown? Wat dacht u van een tarot workshop via Zoom?

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot Salon >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.