Nathaliekriek.nl

Tarot zielskaart

tarot zielskaart

De tarot zielskaart laat zien welk innerlijk talent nog niet (helemaal) is ontwikkeld. Welke aangeboren eigenschap nog wat extra aandacht verdient om volledig tot zijn recht te kunnen komen. De tarot zielskaart helpt u om de verborgen positieve eigenschappen die u bezit te bevrijden.

Onderstaande teksten zijn eerder verschenen in het boek Numerologie en Tarot in een handomdraai.

Uw tarot zielskaart berekent u door de klinkers uit uw voor- en achternaam bij elkaar op te tellen. De uitkomst hiervan is de tarotkaart die uw werkelijke innerlijke persoonlijkheid laat zien, die u niet naar buiten toe laat zien, maar voor uzelf houdt; het te ontwikkelen innerlijk gebied.

Belangrijk!

Hoewel de grote arcana van de tarot t/m 22 loopt, is het bij het berekenen van de tarot wenskaart niet nodig de uitkomst te reduceren tot één getal wanneer het getal niet boven de 22 is.

  • Is de uitkomst van uw optelsom bijvoorbeeld 33, dan kunt u deze uitkomst natuurlijk wel reduceren tot 6 (3 + 3) omdat er geen tarotkaart bestaat die nummer 33 draagt.
  • Is de uitkomst bijvoorbeeld 12, dan leest u de uitleg die staat beschreven onder sleutelkaart 12, de Gehangene. Het getal 12 is lager dan 22, dus is het nu niét nodig nogmaals te reduceren tot 3.

Dit geldt voor alle berekeningen die gemaakt worden op basis van de lettertabel!

De berekening van de tarot zielskaart

Ik neem als voorbeeld hier even mijn eigen geboortenaam.

Nathalie Boot

A A I E O O

Dit maakt mijn tarot zielskaart:

1 +  1 + 9 + 5 + 6 + 6 = 28

> 2 + 8 = 10 (het Rad van Fortuin).

LETTERTABEL

De interpretatie van de tarot zielskaarten

betekenissen tarotkaarten

  1. De Magiër als tarot zielskaart

Diep vanbinnen schuilt de Magiër, een ware leider die alles voor elkaar kan krijgen wat hij wil. Hij bezit wilskracht, hij is intelligent, creatief en verantwoordelijk. De Magiër bezit alle elementen die hij nodig heeft om zijn doelen te bereiken én hij weet ook hoe ermee om te gaan!

De Magiër is in staat zijn beslissingen zelf te nemen en heeft niemand nodig die hem vertelt wat hij moet doen. Hij is goed in het maken van keuzes, simpelweg omdat hij zelf heel goed weet wat hij wil. Probeer uw innerlijke Magiër wat meer tot ontwikkeling te laten komen. Laat u hem wat vaker zien naar de buitenwereld toe.

Waarom zou u al deze vaardigheden voor uzelf houden en er niets mee doen? Maak gebruik van de Magiër in uzelf om uw eigen doelen te bereiken! U bezit zoveel wilskracht en ja, zelfs leiderschap! Breng de Magiër naar buiten en maak gebruik van zijn (en dus uw eigen!) talenten bij het realiseren van uw plannen.

betekenissen tarotkaarten

  1. De Hogepriesteres als tarot zielskaart

Diep vanbinnen schuilt de Hogepriesteres: een wijze en geduldige vrouw die haar intuïtie durft te volgen. Probeer de talenten van uw innerlijke Hogepriesteres wat meer tot ontwikkeling te laten komen en deze te gebruiken in uw dagelijks leven.

Waarom zou u uw wijsheid voor uzelf houden? Probeer er iets mee te gaan doen. Probeert u de Hogepriesteres die binnen in u aanwezig is naar buiten te brengen en schenk aandacht aan haar (dus uw eigen!) ontwikkeling. Ze is wijs, begripvol en geduldig, maar laat haar niet te geduldig zijn, anders blijft ze veel langer binnen in u zitten dan nodig is. Bevrijd haar en maak gebruik van haar vaardigheden in uw eigen dagelijks leven.

 

betekenissen tarotkaarten

  1. De Keizerin als tarot zielskaart

Diep vanbinnen schuilt de Keizerin. Zij is een waar gevoelsmens, een verzorgend en liefdevol mens. De Keizerin leert ons hoe belangrijk het is om aandacht te schenken aan onze gevoelens. Sommige gevoelens van u zitten diep vanbinnen en deze mag u best wat meer leren uiten.

Creativiteit zou u hierbij goed kunnen helpen. Kunt u goed schilderen, boetseren, handwerken of kunt u mooie dingen maken met hout, bent u goed in het inrichten van uw huis, etc.? Gebruikt u dan deze talenten om de Keizerin die binnen in u zit naar buiten te laten komen.

Wanneer u iets moois maakt, laat u de buitenwereld een stukje van uw binnenste zien en kunnen anderen hier ook van genieten. De Keizerin geniet zelf ook van alles wat ze uiteindelijk bereikt. Doet u dat ook?

 

betekenissen tarotkaarten

 

  1. De Keizer als tarot zielskaart

Diep vanbinnen schuilt de Keizer. Hij is een ware leider, iemand die controle heeft over zichzelf én over anderen. Hij is zeer gesteld op orde en regelmaat, al kán hij hierin een tikkeltje doorslaan. Toch is het belangrijk de Keizer in uzelf vrij te laten, hem meer zijn werk te laten doen in uw dagelijks leven.

Wordt u misschien gedomineerd door anderen? Maak dan gebruik van uw eigen Keizer en laat u niet de wet voorschrijven door een ander. Pak de controle over uw eigen leven weer terug. Laat u niet manipuleren en werk aan uw eigen zelfvertrouwen en onafhankelijkheid.

Leer voor uzelf op te komen en durf voor uw eigen mening uit te komen. U bent hier namelijk heel goed toe in staat, u heeft het alleen nog niet echt laten zien.

Lees verder in het boek: Numerologie en tarot in een handomdraai.Voor online bestellen klik
>HIER

Tarot blog >HOME