Nathaliekriek.nl

Tarotboeken kopen

tarotboeken kopen

Bent u een beginnend of gevorderd tarotlezer en wilt u graag wat (nieuwe) tarotboeken kopen om uw kennis uit te breiden, bij te spijkeren of u te laten inspireren tot nieuwe inzichten? De volgende tarotboeken zijn momenteel in de herziene herdruk.

De uitleg van de kaarten in de boeken is helder en duidelijk en geschikt voor iedereen.

Voor iedereen?

Ja. De tarot is voor iedereen! Wollig jargon of gewichtige woorden als ‘het goddelijke’ of ‘het hogere zelf’ zult u  in deze boeken dan ook niet tegenkomen. De tarot is namelijk niets meer dan een spiegel. 78 spiegels om precies te zijn, want: 78 kaarten!

Elke kaart laat u iets zien wat in uzelf aanwezig is. Een antwoord, een blinde vlek, een onzekerheid of een stukje houvast. 78 kleurige meesterwerkjes. Of, hoe ik het zelf graag noem: 78 tinten wijs!

 

De links naar bestellen volgen binnenkort. Wel vindt u hier alvast de bookcovers en de beschrijvingen.

Binnenkort verkrijgbaar

de tarot in het kortDe Tarot in het Kort – HERZIENE UITGAVE

De Tarot in het kort is een korte, laagdrempelige en uiterst toegankelijke tarotcursus die de betekenis van de 78 tarot kaarten op een voor iedereen begrijpelijke wijze uitlegt. Stap voor stap leert u spelenderwijs hoe u de kaarten binnen enkele weken uit het hoofd leert. Met dit boek krijgt u direct meer inzicht in uzelf met betrekking tot het heden, het verleden en de toekomst. In verband met het gebruik van heldere korte zinnen en handige ezelsbruggetjes tevens geschikt voor mensen met dyslexie en jongeren vanaf ca. 13 jaar.

Zodra het boek verkrijgbaar is volgt hier de link naar bestellen.

 

 

numerologie en tarot in een handomdraaiNumerologie & Tarot in een Handomdraai – HERZIENE UITGAVE

Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Met dit boek maakt u in een handomdraai een complete numerologische taroscoop. Numerologie en tarot in een handomdraai biedt een snelle en doeltreffende methode om ‘in een handomdraai’ een uitgebreide duiding en een diepgaand inzicht te krijgen! Bereken snel en gemakkelijk o.a. uw tarot geboortekaart, tarot jaarkaart, tarot naamkaart, tarot persoonlijkheidskaart, tarot wenskaart, tarot verlangenskaart, tarot levensfasekaarten en nog veel meer!

Zodra het boek verkrijgbaar is volgt hier de link naar bestellen.

 

 

de intuïtieve tarot

De Intuïtieve Tarot – HERZIENE UITGAVE

Heeft u ook wel eens een dringende vraag, waar u het liefst nú antwoord op zou krijgen? Bijvoorbeeld wanneer u verliefd bent, wanneer uw relatie even niet zo lekker loopt, wanneer u twijfelt over een andere baan of een verhuizing, wanneer u het financieel even iets minder makkelijk hebt, wanneer… (vul zelf maar in). In dit boek leert u hoe u op iedere vraag, van welke aard dan ook, direct het antwoord kunt krijgen, hoe u de toekomst kunt “voorspellen” en zelfs hoe u met de tarot foto’s kunt lezen. En dit alles met slechts één kaart!

Zodra het boek verkrijgbaar is, volgt hier de link naar bestellen.

 

de tarot als dagkaart

De Tarot als Dagkaart – HERZIENE UITGAVE

Door middel van slechts één simpele rekensom, op basis van actuele datum, kunt u uw persoonlijke tarotkaart van de dag berekenen: De Dagkaart. Deze tarotkaart laat zien in welk teken de desbetreffende dag voor u staat en hoe u zich kunt voorbereiden op algemene gebeurtenissen omtrent liefde, vriendschap, financiën, werk en welzijn. Deze informatie wordt dagelijks aangevuld met een eye-opener en een spreuk van de dag. Natuurlijk kunt u de kaart ook gewoon blind uit uw tarotdeck trekken zoals u bij een reguliere reading zou doen.

Zodra het boek verkrijgbaar is volgt hier de link naar bestellen.

 

 

tarotboeken