Nathaliekriek.nl

Tarotboeken overzicht

tarotboeken overzicht

Op deze pagina vindt u een overzicht van de tarotboeken die ik heb geschreven en die inmiddels worden herdrukt in een herziene versie. Deze tarotboeken zijn vooral geschreven vanuit creatief psychologisch oogpunt. Woorden als ‘het goddelijke’ of ‘het hogere zelf’ zult u in deze boeken dan ook niet tegenkomen.

Deze tarotboeken zijn geschikt voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen of anderen willen helpen bij het verkrijgen van meer zelfinzicht en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Zelfs als u nog niets van de tarot weet, kunt u direct met deze boeken aan de slag: al doende leert men! Bent u al bekend met de tarot of zelfs een gevorderd tarotist, kunt u zich prima door deze boeken laten inspireren tot nieuwe ideeën, interpretaties en leggingen.

Hier vindt u de titels van de boeken, inclusief een korte beschrijving. Wanneer u op de link van de titel klikt, wordt u automatisch doorgeleid naar de pagina waar de nieuwe covers staan afgebeeld en vindt u informatie over wat er in vergelijking met de eerste druk aan de inhoud van het boek is veranderd.

De Tarot in het kort

De Tarot in het kort is in wezen niets anders dan een korte en uiterst toegankelijke tarotcursus die aan de hand van het meest gebruikte tarotspel (Het klassieke tarotspel van A.E. Waite) de betekenis van de kaarten op een voor iedereen begrijpelijke wijze uitlegt.
De Tarot in het kort bevat 78 speelse oefeningen die direct inzicht geven in het heden, het verleden en de toekomst. Tevens geschikt voor kinderen vanaf ca. 13 jaar.

 

 

Numerologie en Tarot in een handomdraai

Numerologie en tarot zijn samen perfect te gebruiken om o.a. meer zelfinzicht te krijgen, uw zwakke plekken te herkennen (en aan te pakken!) en uw blinde vlekken zichtbaar te maken. Met dit boek maakt u in een handomdraai een complete numerologische taroscoop. Bereken snel en gemakkelijk o.a. uw tarot geboortekaart, tarot naamkaart, tarot jaarkaart, tarot naamkaart, tarot personlijkheidskaart, tarot wenskaart, tarot verlangenskaart, tarot levensfasekaarten en nog veel meer!

 

De Tarot en Gene Zijde (niet in herdruk)

Bij deze legging gebruikt u ter herinnering en ter stimulans van het eigen onderbewustzijn een foto of voorwerp van de overledene. Vervolgens trekt u vijf kaarten die in een patroon van vijf posities worden gelegd. Hierna volgt een uitgebreid overzicht van alle 78 kaarten op de vijf verschillende posities. Ook is het mogelijk om met slechts één kaart antwoord op uw vraag te krijgen. In dit boek leert u hoe u de antwoorden op vragen die u heeft omtrent een overleden dierbare in uw eigen onderbewustzijn kunt vinden.

 

De Intuïtieve Tarot

Heeft u ook wel eens een dringende vraag, waar u het liefst nú antwoord op zou krijgen? Bijvoorbeeld wanneer u verliefd bent, wanneer uw relatie even niet zo lekker loopt, wanneer u twijfelt over een andere baan of een verhuizing, wanneer u het financieel even iets minder makkelijk hebt, wanneer… (vul zelf maar in). In dit boek leert u hoe u op iedere vraag, van welke aard dan ook, direct het antwoord kunt krijgen, hoe u de toekomst kunt “voorspellen” en zelfs hoe u met de tarot foto’s kunt lezen. En dit alles met slechts één kaart!

 

De Tarot als Dagkaart

De Tarot als Dagkaart is een handig boekje in tas formaat dat op meerdere manieren is te gebruiken. Handig om mee te nemen en op elk moment van de dag even te raadplegen. Op basis van een korte rekensom op basis van de datum komt u erachter wat de Tarot Dagkaart is die u direct laat zien in welk teken deze dag staat en hoe u zich kunt voorbereiden op algemene gebeurtenissen omtrent liefde, vriendschap, financiën, werk en welzijn. De informatie wordt dagelijks aangevuld met een eye-opener en een spreuk van de dag. Uiteraard kunt u ook de Tarot Dagkaart berekenen van een dag in de toekomst waarop u bijvoorbeeld een belangrijke afspraak heeft gepland of op vakantie gaat. Gaat u liever meer intuïtief te werk? In dat geval kunt u Tarot Dagkaart gewoon blind uit uw tarotdeck trekken zoals u bij een reguliere reading zou doen en u laten inspireren door de uitleg die bij ‘uw’ kaart in het boekje staat beschreven.

 

Het Balansboek (niet in herdruk, een gedeelte van dit boek wordt toegevoegd aan de nieuwe editie van de Intuïtieve Tarot)

Balansen; de leukste manier van blijvend afslanken zonder dieet. Een afslankboek met daarin een 40 stappenplan plus overzichtelijke tabellen en de mogelijkheid gebruik te maken van tarot coachkaarten maakt dit boek uniek in zijn soort. In begrijpelijke taal wordt beschreven hoe uw lichaam werkt, wat het wel en niet nodig heeft en waarom. Deze wetenschap zal ertoe bijdragen dat u heel anders naar voedsel gaat kijken en anders leert denken waardoor u minder snel in de verleiding komt. Een gewichtsverlies van twee tot drie kilo per maand is haalbaar.

 

Tarot BijbelNIEUW: De Tarot Bijbel

Binnenkort meer over deze zeer speciale uitgave die nu al ‘Het Tarotboek der Tarotboeken’ wordt genoemd.