Nathaliekriek.nl

Tarot Consulten

counseling met behulp van kaartsessies en tarotconsulten

 • individueel tarot consult
 • duo tarot consult
 • relatiebemiddeling
 • relatietherapie
 • groeps tarot consult
 • tarotconsult voor kind
 • tarot dag/week/maand/jaarlegging
 • tarot droomduiding
 • tarot consult overledenen
 • tarot e-mailconsult
 • whatsapp tarot consult
 • tarot skype consult

Counseling, coaching en tarot consulten in Noord Holland

Counseling, coaching en tarot consulten in Noord Holland

Welkom bij de VIP Tarot Salon.

www.viptarotsalon.nl

Waarschijnlijk bent u hier terecht gekomen omdat u behoefte heeft aan een persoonlijk tarotconsult, een tarot consult per e-mail, Skype of What’s App.

Dat komt ontzettend goed uit: hier is bijna alles mogelijk!

Zowel overdag als in de avonduren geef ik tarot consulten in mijn knusse salon in Krommenie (Zaanstad), binnen een straal van 5 t/m 10 km van oa.:

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Wilt u ook graag een inzichtelijk tarot consult maar woont u iets verder weg? De Vip Tarot Salon is gelegen in de Randstad binnen een straal van 25 t/m maximaal 75 km van o.a.:

Haarlem | Hoofddorp | Amsterdam | Purmerend | Alkmaar | Beverwijk | Leiden | Rotterdam | Den Haag | Delft | Utrecht | Amersfoort | ’t Gooi.

Uiteraard is het ook mogelijk een online consult aan te vragen.

Onderaan deze pagina vindt u het overzicht van de verschillende tarotconsulten waar u uit kunt kiezen.

VIP Tarot Salon: overzicht counseling, coaching -en tarotconsulten

Individueel tarotconsult

Individueel tarotconsult

Wanneer u kiest voor een individueel tarotconsult krijgt u alle tijd en ruimte om mij uw vragen voor te leggen. DeTarot Salon biedt een fijne, privacyvolle ruimte waar u in alle rust uw hart kunt luchten. De toegang is rolstoelvriendelijk, ook is er een mindervaliden toilet aanwezig.

Lees verder...
Elke dag What's App Tientjesdag

Elke dag What's App Tientjesdag

Tien minuten voor een tientje op WhatsApp. Tijdens onze chat maak ik direct een foto van de kaarten die ik voor u trek en leg ik u duidelijk uit wat deze voor u betekenen. Of het nu vroeg in de ochtend is, laat in de avond of in het weekend, de VIP Tarot App staat altijd voor u open.

Lees verder...
Counseling

Counseling

Naast tarot werk ik ook met coachkaarten; zeer geschikt voor vragen omtrent AD(H)D, hooggevoeligheid, innerlijke onrust of andere vormen van strijd met uzelf. Counseling is een laagdrempelige vorm van emotionele hulpverlening. Een passende kaartensessie geeft u meer inzicht in de situatie.

Lees verder...
Zorgen om corona

Zorgen om corona

Lijdt u psychisch onder de coronacrisis? Mogelijk lucht het op om uw zorgen uit te spreken. Tijdens het corona consult bekijken we alles waar u bezorgd over bent. We bekijken o.a. hoe u ervoor stond vóór de coronacrisis, wat belangrijk is om u tijdens de coronacrisis op te richten en hoe u straks uit de coronacrisis komt.

Lees verder...
Duo tarotconsult

Duo tarotconsult

Bij een duo tarotconsult krijgen u en uw 'tarotpartner' ieder de helft van de tijd om jullie vragen te stellen. Ideaal als u het alleen wat spannend vindt, of als jullie het fijn vinden om de kosten van het uurtarief te kunnen delen. Geschikt voor geliefden, vriendinnen, zussen, moeder en dochter, etc.

Lees verder...
Relatiebemiddeling of- therapie

Relatiebemiddeling of- therapie

Relatietherapie of relatiebemiddeling met tarot, kunt u dit wel serieus nemen? Absoluut! Juist door goed te kijken welke associaties de afbeeldingen oproepen bij beide partners, kunnen er veel relatieproblemen bij de wortel worden aangepakt.

Lees verder...
Groepstarotconsult

Groepstarotconsult

Het groepsconsult is geschikt voor kleine groepjes van maximaal vier personen. Ideaal wanneer jullie gezelligheid en spiritualiteit met elkaar willen combineren en/of als jullie het uurtarief voor het consult willen delen. Het tarotconsult wordt qua tijd eerlijk verdeeld onder het aantal personen.

Lees verder...
Tarotconsult voor kind

Tarotconsult voor kind

Er zijn tig redenen te bedenken waarom u een tarot consult voor uw kind zou willen aanvragen. Hier leest u er meer over. Voor kinderen t/m 12 jaar doe ik de reading via e-mail. Vanaf 12 jaar kan dit ook per e-mail, maar is het ook mogelijk om samen met uw kind bij mij in de salon te komen, deze keuze laat ik uiteraard bij u.

Lees verder...
Dag,week,maand,jaar legging

Dag,week,maand,jaar legging

Wilt u weten hoe een bepaalde dag zal verlopen? Heeft u een advies nodig voor de komende week? Bent u benieuwd wat de nieuwe maand u brengt of wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? Voor elke situatie is er een algemeen tarot legpatroon dat u kunt gebruiken als leidraad voor de naaste toekomst.

Lees verder...
Tarot droomduiding

Tarot droomduiding

Uniek is de tarot droomduiding, een diepgaande combinatie van droompsychologie en tarot. Wanneer u een droom heeft waar u graag de betekenis van wilt weten, doe ik voor u een droomduiding in combinatie met een speciale droom-kaartlegging met de Mystic Dreamer Tarot.

Lees verder...
Tarot consult overledenen

Tarot consult overledenen

Via de tarotkaarten is het mogelijk om antwoord te krijgen op vragen over een overleden dierbare. Middels de afbeeldingen op de kaarten worden uit uw eigen onderbewustzijn herinneringen opgediept die kunnen leiden tot de informatie waarnaar u op zoek bent.

Lees verder...
Tarot e-mail consult

Tarot e-mail consult

Een e-mail tarot consult is ideaal wanneer u de reading wilt lezen op een moment dat het u zelf schikt of wanneer u deze op een later tijdstip wilt herlezen. U ontvangt het antwoord op uw vraag per e-mail, incl. de foto van de kaarten die ik tijdens het consult voor u heb getrokken.

Lees verder...
WhatsApp tarot consult

WhatsApp tarot consult

Voor wie even een snelle vraag wil stellen of behoefte heeft aan een beknopt advies, is het tarot consult via WhatsApp perfect. De chats gaan op afspraak en zijn te boeken per half uur. Als we tussendoor niet teveel kletsen, kan ik binnen het half uur meestal drie vragen beantwoorden.

Lees verder...
Tarot Skype consult

Tarot Skype consult

Indien u niet naar de salon kunt komen maar toch het gevoel wilt hebben van een persoonlijk live consult, is het tarot Skype consult een prima alternatief. Via de webcam ziet en hoort u alles wat u tijdens een persoonlijk consult in de salon ook zou ervaren. Ideaal als u ver weg woont of in tijden van corona.

Lees verder...
Speciale tarotconsulten

Speciale tarotconsulten

Naast de diverse tarotconsulten die VIP Tarot Salon u aanbiedt, is het ook mogelijk om enkele speciale tarot consulten aan te vragen. De speciale tarot consulten bestaan uit de tarot readings die ik tijdens de workshops samen met de deelnemers doe.

Lees verder...
VIP Tarot acties

VIP Tarot acties

Regelmatig heeft de VIP Tarot Salon leuke acties. Denk hierbij aan gratis consulten, flinke kortingen of speciale readings. Op deze pagina blijft u op de hoogte van de leukste nieuwtjes en de laatste updates.

Lees verder...
VIP Tarot spaarkaart

VIP Tarot spaarkaart

De VIP Tarot spaarkaart is een kaart waarmee u door middel van stempels kunt sparen voor 50% korting op een tarot consult naar keuze.

Lees verder...
VIP Tarot cadeaubon

VIP Tarot cadeaubon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau idee? De VIP Tarot cadeaubon is de perfecte verrassing voor iemand die behoefte heeft aan antwoorden.

Lees verder...
Adres en openingstijden

Adres en openingstijden

Hier vindt u de adres-en contactgegevens van de VIP Tarot Salon plus de openingstijden en de link naar de online agenda om - indien gewenst- een afspraak te maken.

Lees verder...
Tarotconsulten tarieven

Tarotconsulten tarieven

Hier vindt u de tarieven van alle tarotconsullten -en counseling sessies op een rij. Alle consulten zijn per uur of half uur te boeken.

Lees verder...

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?

Neemt u gerust contact met mij op.

Open Kaart Producties

VIP Tarot Salon

06 252 018 45
info@nathalie-kriek.nl

KvK-nummer: 64627969

BTW-nummer: NL002106493B92

Contact