Tarotdeck reviews, alles over tarotkaarten

Het idee om tarotdeck reviews te gaan maken werd geboren toen ik op Facebook een post plaatste over de OH kaarten waar ik naast de tarotkaarten ook mee werk. Ik merkte dat veel mensen in mijn vriendenlijst zich ook bezighouden met tarot, orakel -en inzichtkaarten en het leuk en interessant vonden om meer informatie te krijgen over kaarten die zij nog niet kenden.

Aangezien ik al vanaf de jaren 80 tarot leg en sindsdien regelmatig mijn tarotkaarten verzameling heb uitgebreid met allerlei soorten kaarten, heb ik inmiddels meer dan genoeg materiaal om te reviewen.

Omdat ik naast de tarotkaarten ook regelmatig andere kaarten gebruik voor mijn cliënten en u het zelf misschien ook interessant lijkt om dit te gaan doen, zal ik naast tarotdeck reviews ook andere inzicht -en orakelkaarten behandelen in mijn blog.

Daarnaast zullen er ook enkele Lenormand kaarten aan bod komen, want ook hier maak ik graag gebruik van.

Juist door het combineren van verschillende soorten kaarten kom je vaak tot de beste inzichten, krijg je de meest duidelijke antwoorden en kunnen problemen bij de wortel worden aangepakt.

Het overzicht van alle tarotdeck reviews over de meest bijzondere tarotkaarten en andere kaartensets  vindt u op de homepage van het tarot blog. 

Op de foto’s op deze pagina ziet u  slechts een deel van mijn collectie kaarten.

 

Het wekelijkse ‘Spiriblog’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties en incidentele giften via Back Me.

Wilt u mij in opdracht laten bloggen over de kaartensets van uw keuze of over andere spirituele onderwerpen waar u graag meer over wilt weten, kunt u voor €1,00 per maand Spiriblogger-donateur worden. U kunt dan onbeperkt blogonderwerpen indienen.

Spiriblogger >HOME