VIP Tarotschool

online leren en investeren

  • online tarotcursus voor beginners
  • online tarotcursus voor gevorderden
  • online tarot beroepsopleiding
  • online losse tarotlessen

Online tarotschool

tarot workshop basis

Welkom bij VIP Tarotschool

www.tarotschool.nl

www.viptarotschool.nl

Op de online VIP Tarotschool leert u alles wat met tarot te maken heeft. U kunt zich opgeven voor een online basiscursus, vervolgcursus, spoedcursus of interessante thema workshops. Alleen of samen met anderen, via Skype, Zoom of Whereby.

U leert op de online VIP Tarotschool hetzelfde als de cursisten in de salon, alleen leert u dit online, fijn vanuit uw eigen huis en worden de lessen helemaal op uw agenda afgestemd.

Niet alleen handig als u ver bij de salon uit de buurt woont, maar ook nog eens super veilig in tijden van corona of tijdens een strenge lockdown.

Bij de online VIP Tarotschool kunt u leren waar u behoefte aan heeft en investeren in uw persoonlijke groei  zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft.

En wilt u de cursus of workshop met meerdere personen doen? Dan kunt u de kosten gewoon delen door het aantal deelnemers.

Onderaan deze pagina vindt u het overzicht van de verschillende online tarot cursussen waar u uit kunt kiezen. 

Online tarotschool

Wat is de online VIP Tarotschool?

Wat is de online VIP Tarotschool?

De online tarotschool is niet alleen een uitkomst in periodes van lockdown maar ook voor mensen die wel graag een workshop of cursus bij me willen volgen maar helaas te ver weg wonen om om andere redenen niet in staat zijn de salon te bezoeken. Hier leg ik u uit hoe het werkt.

Lees verder...
Online tarotles, losse lessen

Online tarotles, losse lessen

Wilt u graag online tarotles maar voelt u niets voor een complete online tarot cursus  is het ook mogelijk om op uw eigen niveau wat losse tarot lessen bij mij te boeken. In overleg kijken we hoever u bent in uw ontwikkeling en waar u behoefte aan heeft mbt het uitbreiden van uw kennis.

Lees verder...
Online tarot cursus voor beginners

Online tarot cursus voor beginners

De online tarot cursus is zeer geschikt voor beginners die graag met de tarot willen leren werken maar niet goed weten waar te beginnen. Deze cursus is niet van buurthuis niveau maar is bedoeld om u te leren hoe u serieuze tarotreadings kunt doen voor uzelf en voor anderen.

Lees verder...
Online tarotcursus voor gevorderden

Online tarotcursus voor gevorderden

Bij de tarotcursus voor gevorderden leer ik u alles over: legpatronen, het beantwoorden van specifieke vragen, omgekeerde kaarten. de kwintessens en het vloeiend maken van uw verhaal tijdens uw readings.

Lees verder...
Online tarot beroepsopleiding

Online tarot beroepsopleiding

Tarot beroepsopleiding, opleiding tot tarot professional. Deze tarot beroepsopleiding is onmisbaar als u zelf professioneel tarotist wilt worden en/of zelf een tarot praktijk wilt openen.

Lees verder...
Tarotschool Tarieven

Tarotschool Tarieven

Op deze pagina vindt u de tarieven van de online VIP Tarotschool op een rij. Wilt u een cursus met meerdere personen volgen, is het mogelijk om de kosten te delen door het aantal deelnemers.

Lees verder...