Tekstbureau met één veelzijdig tekstschrijver

Een tekstbureau met één (veelzijdig) tekstschrijver is geen tekstbureau, toch? Nou, als u op zoek bent naar een tekstschrijver voor SEO, webteksten, blogs, columns, verhalen, horoscopen, artikelen of spoedopdrachten voor print of online, komt u hier een heel eind.

Het feit dat u op deze pagina terecht bent gekomen bewijst dat u zich hier op de juiste plek bevindt; goed vindbaar dankzij de juiste SEO en wegens de relevante informatie een hoge ranking in Google.

En gelukkig maar, want op mijn beurt ben als de freelance veelzijdig tekstschrijver die u zoekt, ook op zoek naar u. Een leuke nieuwe schrijfopdracht is immers nooit weg en dat geldt ook voor eventuele nieuwe uitdagingen waar ik altijd voor open sta.

Mijn naam is Nathalie Kriek, Ik denk niet in hokjes en kleur graag buiten de lijntjes. Dertien-in-een dozijn teksten staan er al genoeg op het internet dus daar zal ik u niet mee vervelen. Tenzij u dit wilt natuurlijk. ‘De klant is koning’, om er dan ook meteen maar een vreselijk cliché tegenaan te gooien.

Als u net als ik ook al enthousiast begint te worden, lees dan vooral nog even verder.

Tekstbureau met één veelzijdig tekstschrijver

De meeste tekstbureaus beschikken over een database met meerdere tekstschrijvers. Tekstbureau Open Kaart Producties daarentegen telt één veelzijdig tekstschrijver die van alle markten thuis is. Fictie, non fictie, spiritueel, non spiritueel, mailing, redactiewerk, SEO, Alles onder één dak, hoe handig!

In verband met een eventuele persoonlijke kennismaking is het ook handig als het tekstbureau van u keuze zich in de omgeving bevindt, maar qua werk maakt het natuurlijk helemaal niets uit of u in Limburg of Groningen woont.

Uw tekstschrijver van Open Kaart Producties bevindt zich in Krommenie (Zaanstad c.q. Zaanstreek, omgeving Amsterdam), is 24/7 bereikbaar voor spoedjes en schrikt niet van een krappe deadline.

Of u nu een (web)tekst wilt laten schrijven, een verhaal, artikel, column of iets anders dat u graag zwart op wit uitgewerkt zou zien, alle teksten worden keurig netjes per e-mail in Word en/of PDF bestand aangeleverd of indien gewenst door mij persoonlijk ingevoerd op uw website.

Ik heb ervaring met WordPress, Drupal, Trello, etc. en kan indien gewenst ook nog de tekst opleuken met een gezellige afbeelding die onder handen is genomen in Photoshop, Picsart of Canva.

Tekstschrijver zonder dt-fouten

Eigenlijk overbodig om het erbij te zeggen maar eerlijk is eerlijk, zelfs in professionele advertentieteksten komen we ze soms tegen; dt-fouten. Nog een voordeel van Open Kaart Producties, wegens een zware allergie voor dt-problematiek zult u deze niet tegenkomen in de tekst.

Dat geldt uiteraard ook voor andere spel -en typfouten.

Daarover gesproken, ook voor het laten redigeren of corrigeren van een bestaande tekst kunt u bij mij terecht. Met mijn driftige ‘rode pen’ verwijder ik met liefde alle oneffenheden uit uw stuk(ken).

Bedrijven met wie ik tot nu toe zeer prettig heb mogen samenwerken en dit in sommige gevallen nog steeds doe, zijn o.a. :

VROUW; Telegraaf; &C; VOL Magazine; Cosmopolitan; Porterenee; Beau Monde; Linda Meiden; Kek Mama; Panorama; Tattoo Planet Magazine; Flair; Fumée, etc.

Hopelijk mag ik binnenkort ook uw naam aan dit lijstje toevoegen?

Veelzijdig tekstschrijver voor print en web

Meestal zegt een afbeelding meer dan duizend woorden. In dit geval dekt deze gesproken tekst ook aardig de lading. ;-)

Contact opnemen kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

Telefoontjes van voor mij onbekende nummers neem ik sporadisch op maar (serieuze) appjes beantwoord ik altijd: 0625201845.

 

Open Kaart Producties >Home.