VIP Tarot consult: Wat u (niet) kunt verwachten.

vip tarot consult aan huis

Wat kunt u verwachten als u bij mij een VIP tarot consult boekt? En vooral: wat niet? Er bestaan nogal eens wat misverstanden over wat tarot nu eigenlijk is en hoe het werkt.

Daarbij weet niemand echt waar de kaarten oorspronkelijk vandaan komen, dus de kans is groot dat er door de eeuwen heen een heleboel verschillende theorieën zijn ontstaan over de manier waarop de kaarten het beste gebruikt kunnen worden. Ik neem aan dat er bij de vondsten uit het verleden geen gebruiksaanwijzing zat?

Wat de geschiedenis ook vertelt (of niet) ik ben altijd op een intuïtieve manier met de kaarten omgegaan. Mijn consulten doe ik ook op deze manier. Met een beetje theoretische kennis en een heleboel creatieve psychologie.

Bij deze vier belangrijke punten op een rij.

1. Ik ben niet uitgedost als gypsy fortuneteller. Wilt u echt een traditionele waarzegster, dan moet u helaas niet bij mij zijn. Wel heb ik heel veel tatoeages. Als u zich hier niet aan stoort; top. Doet u dit wel, ook dan kunt u zich afvragen of ik voor u de juiste tarotreader ben.

2. Ik ben niet paranormaal begaafd. Ik ga niet in trance om (zogenaamd) contact te maken met gene zijde. Wel kan ik op basis van gelaatkunde foto’s van een overleden dierbare lezen en op die manier een karakteranalyse maken van diegene. Met behulp van de tarot en uw eigen herinneringen kunnen er op die manier wel vragen over de overledene beantwoord worden.

Op deze manier lees ik ook foto’s van nog levende mensen. Een karakter analyse op basis van gelaatkunde kan veel informatie geven over uw relatie met deze persoon of zijn houding naar u toe.

3. Ik kan u niet gegarandeerd de toekomst voorspellen. De toekomst is het gevolg van de keuzes die u in het heden maakt. Wel kan ik middels de tarot (en eventueel een fotoreading van de eventuele betrokkene) een zeer goede inschatting maken van het verloop van de situatie. Ook kan ik u met behulp van de tarot adviseren wat wel of niet verstandig is om te doen en waarom.

We kunnen zeker een aantal voorspellingen doen met de tarot (cartomancy) als u daar zin in heeft. Regelmatig komen deze uit, maar soms helaas ook niet. U kunt hier dus geen garanties aan ontlenen.

4. Waar het bij het tarot consult vooral om draait zijn de therapeutische gesprekken die ik met u voer en de afbeeldingen die u hierbij krijgt te zien. Tijdens ons gesprek laat ik u zelf kaarten trekken die ik voor u zal interpreteren. Ik vertel u wat de kaarten betekenen en hoe dit op uw eigen situatie slaat.

De tarot is de spiegel van de ziel en spreekt de taal van het onderbewuste brein. Hierdoor komt als het ware uw onderbewustzijn in kleurige illustraties op tafel te liggen. Ik ben als tarotist dus eigenlijk niet meer dan de tolk die de symboliek van de kaarten voor u vertaalt naar meer begrijpelijke boodschappen waardoor u zichzelf het antwoord op uw vragen kunt geven.

Deze vorm van counseling in combinatie met de ervaring en mensenkennis die ik de afgelopen dertig jaar als tarotist heb opgedaan, maakt dat de tarotreading die ik voor u zal doen absoluut zinvol zal zijn.

VIP Tarot voor VIPS?

Iedereen die bij mij een tarotconsult boekt is een VIP. Iedereen is uniek, iedereen heeft iets bijzonders en verdient dus ook mijn onverdeelde, speciale aandacht.

Op het moment dat de mensen zich naar mij durven open te stellen blijkt iedereen even naakt en kwetsbaar, iets wat ik te allen tijde zal waarderen en respecteren.

Dat is waar VIP Tarot op gebaseerd is. Niet op deftigheid of beroemdheid. Iedereen is authentiek dus iedereen krijgt van mij een speciale behandeling, niemand uitgezonderd.

 

Tarot consulten >HOME

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

waarzegster boeken feest