VIP Tarot Salon: 24/7 Tien minuten voor een tientje!

tientjesdag

In de VIP Tarot Salon is het elke dag de héle dag ‘tientjesdag’. Dit betekent dat het elke dag mogelijk is om een tientjesconsult te boeken: tien minuten vragen stellen voor € 10,00. via WhatsApp!

Tijdens onze chat maak ik direct een foto van de kaarten die ik voor u trek en leg ik u duidelijk uit wat deze voor u betekenen. Op deze manier bootsen we zo goed mogelijk een echt live-consult na. Daarbij is het fijn om de reading achteraf op uw gemak na te kunnen lezen.

Als u tijdens het consult liever typt op een toetsenbord, kunt u >HIER WhatsApp installeren op uw computer of laptop. Het is ook mogelijk dat u spraakmemo’s inspreekt en ik (snel) typ zodat u naderhand toch het hele consult op uw gemak nog eens kunt herlezen als u hier behoefte aan heeft.

In tien minuten kunnen we zeker één tot twee korte vragen beknopt beantwoorden. Heeft u meer tijd nodig, boekt u dan gerust meerdere tientjesconsulten achter elkaar.

Heeft u geen specifieke vraag maar wilt u wel graag uw kaarten laten leggen om bijvoorbeeld nieuwe inzichten te verkrijgen? Vraagt u dan naar een algemene reading. 

Een afspraak maken voor het tien minuten- tientjesconsult kan via:

e-mail: info@nathalie-kriek.nl

of

WhatsApp: 06 25201845

nb. uiteraard ben ik niet altijd 24/7 direct beschikbaar, maar u kunt mij altijd even appen om te kijken of het schikt en of ik anders op korte termijn een plekje voor u vrij heb.

Huidige wachttijd: 1 uur tot 1 dag.

 

Betaling

De betaling voor het WhatsApp consult geschiedt via een betaalverzoekje dat ik u voorafgaand aan het consult via de app  zal sturen.

 

Cadeau idee

Een tarot consult is ook een mooi cadeau om te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

Tarot consulten >HOME

WhatsApp Tarotlijn >HOME

 

Volgende keer rechtstreeks naar de homepage van de WhatsApp Tarotlijn?

www.whatsapptarotlijn.nl

www.tarotapp.nl

 

VIP Tarot >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.