Tarot spoedcursus

Tarot spoedcursus

Alle tarot cursussen die VIP Tarot aanbiedt, kunnen ook gevolgd worden als spoedcursus. Voor de tarot spoedcursus gelden dezelfde tarieven, alleen kunnen we andere afspraken maken met betrekking tot de frequentie en de tijdsduur van de lessen.

Waar het gebruikelijk is om bij een reguliere tarot cursus tien lessen van twee uur per week te volgen zodat u binnen tien weken de tarot leert, kunt u er ook voor kiezen om meerdere dagen of avonden per week de lessen te volgen of meerdere uren achter elkaar.

Bij privé les is dit sowieso mogelijk. Volgt u de cursus met meerdere mensen, dient een en ander in goed overleg te worden afgesproken. Hoe groter de groep, hoe lastiger het is om de agenda’s op elkaar af te stemmen. 

Tarieven tarot spoed cursus

De kosten voor de gehele cursus bedragen voor 20 uur les (incl. 21% BTW):

privéles:

€ 1500,00

twee personen:

€ 750,00  pp

drie personen:

€ 500,00 pp

vier personen:

€ 375,00  pp

Het cursusboek zit bij het cursusgeld inbegrepen. Het enige dat u zelf dient aan te schaffen is een pakje Rider Waite Tarotkaarten.

Wanneer u op de link naar de tarotkaarten klikt, ziet u diverse uitvoeringen van de Rider Waite kaarten. Van het ene deck zijn de kleuren feller, het andere deck bevat een grotere maat kaarten, etc. Het maakt niet uit welke u kiest, dit is een kwestie van smaak.  Wel is het voor de cursus belangrijk dat u een tarotdeck kiest dat is gebaseerd op de Rider Waite symboliek.

Elk pakje kaarten van de Rider Waite is dus goed. Bij twijfel kunt u me natuurlijk altijd even mailen of appen: 0625201845

Wilt u zich aanmelden? Dit kan via het contactformulier op deze website of via de mail: info@nathalie-kriek.nl

 

Wilt u liever op uw eigen manier en zonder al te veel kosten thuis leren? Wellicht heeft u iets aan het > Tarot Blog

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

 

VIP Tarot cursus >HOME

VIP Tarot >HOME