Waarom men klaar is voor Vip Tarot

vip tarot

Hoera! VIP tarot is geboren en mijn nieuwe website www.viptarot.nl. is een feit! Hoewel ik jaren geleden (noodgedwongen) mijn tarot praktijk moest opheffen vanwege mijn eerlijkheid, merk ik steeds vaker dat de mensen langzaam maar zeker beginnen los te weken van het vastgeroeste idee dat tarot zweverig zou zijn en een paranormale werking zou hebben.

Voor degenen die mij nog niet kennen; ik ben opgegroeid in een gezin dat veel waarde hechtte aan het spiritisme en heb zelf ook jaren lang gedacht dat ik paranormaal begaafd was. 

De tarot die ik al sinds mijn vijftiende jaar hanteer (van oma geleerd) zag ik jarenlang als de katalysator van mijn helderziendheid.

Pas toen ik me tien jaar geleden begon te verdiepen in de psychologie, vielen alle puzzelstukjes op hun plek en kwam ik erachter dat de tarot juist mijn menselijke intuïtie triggerde. Intuïtie, waar iederéén over beschikt. Niks paranormaals aan dus!

Bedot

Echter toen ik op mijn website vermeldde dat ik had ontdekt niet paranormaal begaafd te zijn en dat ik erachter was gekomen dat ik mijn consulten al die tijd had gedaan op basis van mijn eigen intuïtie, ervaring en mensenkennis, bleef er nog maar een klein plukje van mijn cliënten over.

Eerlijkheid duurde in dit geval dus zeker niet het langst. Althans, niet op dat moment.

Hoewel ik hoopte dat men door mijn berichtgeving op mijn website meer waarde zou gaan hechten aan de psychologische werking van tarot, bleek het tegendeel waar.

De mensen gingen – ondanks het feit dat ze altijd tevreden waren geweest over mijn diensten – op zoek naar een ‘echte helderziende’ met als gevolg dat ik de praktijk moest sluiten. Kennelijk wilden veel mensen toch liever bedot worden.

Maar zie hier: Tien jaar later!

Speels

Een nieuwe vorm van spiritualiteit heeft zich aangediend. Vooral wat betreft tarot en astrologie houdt men er inmiddels – gelukkig – een stuk minder rigide ideeën op na! Eindelijk worden deze disciplines meer op waarde geschat en zien veel mensen in dat tarot en astrologie eigenlijk helemaal niet zweverig is.

 Stukje bij beetje ontdekt men steeds meer dat deze creatieve hulpmiddelen juist fantastisch kunnen fungeren als ondersteuning bij de persoonlijke groei en het verkrijgen van meer zelfinzicht.

En niet alleen dat. Ook durft men eindelijk wat speelser om te gaan met spirituele hulpmiddelen als tarot en astrologie. Het is niet ‘eng’ of ‘gevaarlijk’. Sterker nog, je kunt er een boel plezier mee beleven.

Daarom vond ik het nu de hoogste tijd om VIP Tarot in het leven te roepen. Men is er klaar voor!

U kunt bij VIP Tarot terecht voor zowel serieuze zaken als voor de gezelligheid.

Tevens hoop ik met mijn gepersonaliseerde tarotfeesten, creatieve tarot workshops en dito cursussen een heel nieuwe vorm van spiritainment op de kaart te kunnen zetten.

Bent u al nieuwsgierig geworden?

Meer informatie vindt u op www.viptarot.nl

Natuurlijk kunt u me ook gewoon even een mailtje sturen via: info@nathalie-kriek.nl

 

Wie weet zit u binnenkort wel bij mij aan tafel in mijn knusse VItarot Salon of sta ik  bij u voor de deur met mijn rijk gevulde golden VIP Tarot Trolley!

 

Tarot blog >HOME

Persoonlijke blog >HOME