Waargebeurd liefdesverhaal feuilleton

Waargebeurd liefdesverhaal

Al jaren twijfel ik of ik dit waargebeurde liefdesverhaal wereldkundig zal maken of gewoon beter voor mezelf kan houden. Een waargebeurd liefdesverhaal als feuilleton, waarom niet? Toch heb ik het lang niet gedurfd.

Al eerder heb ik een halfbakken poging gedaan en het in beknopte uitvoering gepubliceerd in een magazine, maar die oppervlakkige versie haalde het niet bij het originele, complete verhaal.

Ook heeft het al eens uitvoerig op mijn website gestaan, maar vanwege het zeer  persoonlijke karakter van de geschiedenis heb ik het na enkele weken toch maar weer verwijderd.

Het verhaal speelt zich af in de kleurrijke jaren 90 en gaat over mijn relatie met Stewart, een Schotse male stripper. We zijn een jaar samen geweest; een alles behalve rooskleurige lovestory.

De gebeurtenissen spelen zich deels af in Nederland en deels in Schotland en eerlijk is eerlijk, het leven daar was in de verste verte niet wat ik me ervan had voorgesteld.

Desondanks nam de situatie zo’n bizarre wending waardoor het toch nog een haast filmisch verhaal werd dat eigenlijk zonde is om niet te delen.

Toen ik vorige week een TBT story deelde op mijn Facebook waarin aan het einde in het kort stond hoe ik hem ontmoette bij het programma All You Need Is Love waar mijn vriendin Natasja mij stiekem voor had opgegeven, ontving ik zoveel positieve reacties en leuke vragen dat ik heb besloten om toch één keer het hele verhaal te vertellen.

In deze tijd waarin iedereen alles met elkaar deelt en blogs fungeren als online dagboeken durf ik het nu wel aan.

Wilt u meelezen?

Op mijn Facebook en Instagram is het elke week Feuilleton Friday.

Wilt u het verhaal liever op de website lezen? Dat kan >HIER.

 

Persoonlijke blog >HOME