Waarzegster huren voor uw feest of evenement

tarot workshop

Wilt u een waarzegster huren voor uw feest, festival of evenement dan heeft u bij deze uw eigen VIP fortune-teller gevonden. Naast kleinschalige tarot party’s  ben ik ook te boeken voor grootschalige feesten en events om met mijn tarot kaarten de toekomst van uw gasten te voorspellen; let me spiritain you!

Let wel, ik ben niet de toekomstvoorspeller die graag boven de muziek uit tettert of tussen de menigte rondhuppelt om uw gasten een tarot reading op te dringen maar als u in een rustig hoekje een plekje beschikbaar heeft waar de mensen die het graag willen zelf bij mij kunnen aanschuiven, beloof ik dat ik hen zeker niet zal teleurstellen.

Als VIP fortuneteller geef ik al uw gasten de speciale aandacht die u wilt dat ze krijgen.

Hoewel ik niet uitgedost in een zigeuner waarzegster- kostuum van de feestwinkel bij u zal arriveren heb ik volgens velen met mijn lange zwarte haar, tattoos, armbanden, gypsy-boho kleding en nailart al meer dan genoeg ‘magic vibes’ en heeft men het liefst dat ik als mezelf kom.

Waarzegster met stand voor uw festival of evenement

Om duidelijk aan te geven wat uw gasten van mij kunnen verwachten zorg ik er uiteraard wel voor dat mijn sfeervolle tafel en mysterieuze stand (met houten, oosterse achterwand, lichtjes en rood doorzichtig gordijn) spannend wordt aangekleed met diverse magische attributen als een glazen bol, edelstenen, een zwarte spiegel, kleden en andere accessoires die ik in overleg op het thema van uw party afstem.

Daarbij beschik ik over honderden verschillende tarot-en orakelkaarten zodat ik ook deze op het thema van uw feest kan aanpassen. Wat dacht u van flower-power kaarten, Halloween kaarten, bruidskaarten, circus kaarten, black crow cards, het kerst tarot, etc.?

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeelsuitje, tuinfeest, studentenfeest, strandfeest, zwembadfeest, Ibiza party, Halloween feest, bruiloft, trouwfeest, een evenement, een festival of een ander grootschalig feest binnen in de zaal of buiten in de openlucht, bijna iedereen vindt het leuk om iets over zichzelf te horen of nog mooier: antwoord te krijgen op zijn of haar vragen.

Of uw gasten er nu wel of niet in geloven, het is altijd spannend om te zien wat de tarot kaarten voorspellen. Al is het alleen maar om te zien of het uitkomt! 

Wanneer het erg druk is bij mijn stand, wat meestal het geval is :-) zal ik er met mijn waarzegwekker en hotelbel voor zorgen dat iedereen evenveel minuten krijgt en de wachttijd tot het minimum wordt beperkt.

Heeft iemand toch meer tijd nodig dan kan hij/zij natuurlijk altijd nog een keer aansluiten in de rij om nogmaals aan mijn tafeltje aan te schuiven.

Uw VIP fortuneteller boeken

waarzegster huren voor feestMijn naam is Nathalie Kriek

Als 15 jarig meisje heb ik van mijn oma de kaarten leren lezen en ben dus min of meer met de tarot opgegroeid. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring als tarotist.

Verder heb ik meerdere tarotboeken geschreven, ben ik werkzaam als officieel erkend alternatief therapeut in mijn eigen tarotsalon, geef ik tarotcursussen en tarot workshops, organiseer ik tarot party’s bij de mensen thuis, doe ik regelmatig sessies met/voor BN-ers en werk ik als tekstschrijver voor de media.

Denkt u dat een leuke invulling kan geven aan uw evenement of een waardevolle aanvulling kan zijn voor uw feest? Neemt u dan gerust contact met mij op via:

tarot e-mail consult

Tarief waarzegster met tarotkaarten

Wilt u een ervaren, niet zweverige, grappige en opvallende waarzegster huren voor uw feest of evenement die met mensen uit alle lagen van de bevolking weet te communiceren en ondanks het hoge amusementsgehalte geen onzin praat, dan bedragen de kosten hiervoor

€ 150,00 per uur, exclusief 21 % BTW.

 

Binnen Zaanstad: GEEN reiskostenvergoeding!

Krommenie | Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Buiten Zaanstad: € 0,38 p/km vanaf het moment dat ik Zaanstad verlaat.

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Waarzegster met stand >HOME

VIP Tarot >HOME

tarot consult aan huis