Waarzegster voor feesten, partijen, evenementen en festivals

let me spiritain you!

Welkom bij de VIP Fortuneteller die uw gasten de speciale  aandacht geeft die u wilt dat ze krijgen.

www.viptarot.nl

Organiseert u een festival, evenement of ander grootschalig feest in de zaal of in de open lucht en wilt u hiervoor een waarzegster inhuren om uw gasten iets extra’s te bieden in de vorm van spiritueel entertainment? Ik vertel u graag wie ik ben en wat ik u te bieden heb.

Op deze pagina vindt u informatie over de grootschaliger feesten als bijvoorbeeld strandfeesten, zwembadfeesten, Ibiza party’s, zigeuneravonden, spirituele evenementen, festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, etc.

Wilt u thuis, in de tuin of elders een kleinschaliger tarot party organiseren klikt u dan >HIER.

Toch liever zelf aan de slag met uw gezelschap? Het brede aanbod van tarot workshops vindt u >HIER

spirituele collega;s gezocht

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Nathalie Kriek.

Als 15 jarig meisje heb ik van mijn oma de kaarten leren lezen en ben dus min of meer met de tarot opgegroeid. Inmiddels heb ik al ruim 30 jaar ervaring als tarotist.

Verder heb ik meerdere tarot boeken geschreven, ben ik werkzaam als officieel erkend alternatief therapeut in mijn eigen tarotsalon, geef ik tarotcursussen en tarot workshops, organiseer ik tarot party’s bij de mensen thuis, doe ik regelmatig sessies met/voor BN-ers en werk ik als tekstschrijver voor de media.

Hoewel de tarotlezingen die ik voor uw gasten doe absoluut zinvol zullen zijn, geef ik er op een feest natuurlijk wel een spannende twist aan.

Met mijn mysterieuze stand, tarotkaarten en glazen bol met geesten verleid ik uw gasten tot een reading die ze niet snel zullen vergeten en waar ze nog lang over na zullen praten.

Denkt u dat een leuke invulling kan geven aan uw evenement of een waardevolle aanvulling kan zijn op uw feest? Neemt u dan gerust contact met mij op via:

Meer informatie over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende tarieven vindt u onderaan deze pagina.

Waarzegster huren met stand voor uw feest of evenement? Uw VIP waarzegster is hier te boeken..

Waarzegster boeken voor een tarot party thuis of op locatie

Waarzegster boeken voor een tarot party thuis of op locatie

Wilt u een tarot party organiseren en hiervoor een waarzegster met tarotkaarten boeken? Voor kleinschalige feestjes bij u thuis, binnen, in de tuin of op locatie klikt u hier.

Lees verder...
Waarzegster huren voor feesten, festivals en evenementen

Waarzegster huren voor feesten, festivals en evenementen

Wilt u een tarot waarzegster huren voor uw evenement of festival of een getatoeëerde fortuneteller boeken die de toekomst kan voorspellen? Voor grootschalige feesten klikt u hier.

Lees verder...
Tarot workshops in de salon, bij u thuis of op het werk

Tarot workshops in de salon, bij u thuis of op het werk

Bij een tarot workshop leert u niet alleen iets over de werking van deze mysterieuze kaarten maar kunt u er ook direct zelf mee aan de slag. Een tarot workshop staat garant voor een unieke combinatie van spetterend braintainment en kneuterige gezelligheid.

Lees verder...