Wat is een tarot party?

wat is een tarot party

Wat is een tarot party? Een tarot party is wat u er zelf van maakt. Wilt u een serieuze party, een spirituele party, een mysterieuze party, een party met humor, een party met een thema? Bij de VIP Tarot Partyservice is echt alles mogelijk.

U kunt zelfs kiezen waar u de party wilt organiseren. Bij u thuis, bij mij in de salon of online via Zoom!

Hoewel de tarot uitstekend geschikt is om vragen te beantwoorden en zelfinzicht te verkrijgen, lenen de kaarten zich ook voor een flinke portie entertainment.

Bij een tarot party pas ik het programma aan op uw wensen en krijgt iedereen een tarot reading, waardoor niemand zich hoeft te vervelen en iedereen op vermakelijke wijze aan het denken gezet wordt. U en uw gasten worden één, twee of zelfs drie uur lang aan één stuk door ‘gespiritaind’.

Een tarot party is eigenlijk niet iets dat je kan uitleggen, het is iets dat je moet ervaren.  Eén ding is wel zeker: een feestje waarbij de tarot te gast is wordt nooit meer vergeten!

Zie voor meer uitleg over de verschillende tarot party’s (en de invulling ervan):

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? U kunt mij bereiken middels het contactformulier op deze website of via: info@nathalie-kriek.nl

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.

 

 

VIP Tarot partyservice >HOME

VIP Tarot >HOME