De WhatsApp Tarotlijn

tien minuten voor een tientje

Boek hier direct uw WhatsApp consult

WhatsApp Tarotlijn, welkom bij de Tarot App

What's App Tarotlijn

Whatsapp tarotlijn

 

Welkom bij de WhatsApp Tarotlijn.

www.whatsapptarotlijn.nl

www.tarotapp.nl

Of het nu zondagmiddag 14:00 is of dinsdagavond 22:00, de Whatsapp Tarotlijn is altijd geopend. En nee, dit is géén onpersoonlijke centrale waar elke klant een nummer is en zo lang mogelijk ‘aan de praat’ gehouden moet worden.

Achter de WhatsApp Tarotlijn zit slechts één tarotist en dat ben ik, Nathalie Kriek. U bent er dan ook van verzekerd dat u tijdens het consult alle aandacht krijgt die u als mijn cliënt verdient.

Naast mijn werk als media astroloog voor o.a. VROUW, de Telegraaf, &C, Cosmopolitan en VOL Magazine, heb ik inmiddels ook  33 jaar ervaring als tarotist.

Ik ben eigenaar van de VIP Tarot Salon in Krommenie waar ik tarotconsulten, cursussen en workshops geef en run daarnaast de VIP Tarot Partyservice.

spirituele collega;s gezocht

Het idee voor deze tarot lijn is ontstaan doordat ik voor mijn dochter regelmatig tarotreadings deed op What’s App.

Naast het feit dat ze dit ontzettend leuk vond bleek het ook enorm goed te werken. Hierdoor bedacht ik me dat misschien ook andere mensen hier baat bij zouden kunnen hebben.

Voor slechts tien euro per tien minuten kunt u mij nu voortaan ook via WhatsApp uw vragen voorleggen.

Omdat ik alle consulten persoonlijk doe, ben ik helaas niet altijd direct beschikbaar. Maar… geen nood! U kunt mij altijd even appen om te kijken of het schikt en of ik anders op korte termijn een plekje voor u vrij heb.

Huidige wachttijd: 1 uur tot 1 dag.

Procedure:

  1. U stuurt mij een appje via: 06 25201845
  2. We spreken af wanneer we samen online komen en hoe lang (meerdere tientjes consulten achter elkaar boeken is toegestaan)
  3. Ik stuur u via de app een betaalverzoek (‘tikkie’)
  4. Op de afgesproken tijd doe ik live uw tarotreading. Ik maak hierbij foto’s van uw kaarten en leg deze stap voor stap voor u uit tot het antwoord op uw vraag duidelijk is.

 

Boek hier uw WhatsApp afspraak