Steunt u mij ook voor 1 euro per maand?

Bloggen kost veel tijd. Tijd die ik op de momenten dat ik aan mijn website werk niet kan besteden aan betaalde opdrachten. Eerlijk is eerlijk, bloggen is daarom niet altijd even motiverend.

Geniet u daarentegen wel van mijn blogs en wilt u graag dat ik hiermee doorga, zou het enorm fijn zijn als ik hier ook een klein extraatje mee zou kunnen verdienen. Vandaar dat ik bij deze ‘Back Me’ aan mijn blog heb toegevoegd, zodat degenen die dit willen mij regelmatig of eenmalig een steuntje in de rug kunnen bieden. Ik verzeker u, het wordt enorm gewaardeerd!

Leuk; als donateur bepaalt u mee over de blog onderwerpen.

Op de speciale ‘backerspagina’ noteer ik alle blog verzoeken op volgorde van binnenkomst en zal ik deze vervolgens ook op volgorde uitwerken.

Wilt u mij als Spiriblogger steunen voor slechts 1 euro per maand? Klikt u dan >HIER om naar mijn Spiriblogger Back Me pagina te gaan.

Heel veel dank!

Spiriblogger >HOME