Word Spiriblogger donateur

Bloggen kost veel tijd. Tijd die ik op de momenten dat ik aan mijn website werk niet kan besteden aan betaalde opdrachten. Eerlijk is eerlijk, bloggen is daarom niet altijd even motiverend.

Geniet u daarentegen wel van mijn blogs en wilt u graag dat ik hiermee doorga, zou het enorm fijn zijn als ik hier ook een klein extraatje mee zou kunnen verdienen. Vandaar dat ik bij deze ‘Back Me’ aan mijn blog heb toegevoegd, zodat degenen die dit willen mij regelmatig of eenmalig een steuntje in de rug kunnen bieden. Ik verzeker u, het wordt enorm gewaardeerd!

Leuk; als donateur bepaalt u mee over de blog onderwerpen, kunt u tarot readings of horoscopen aanvragen m.b.t. maatschappelijke situaties en… behandel ik uw eigen persoonlijke kwesties (op uw verzoek al dan niet anoniem) in de blog ‘Naat weet raad’.

Op de speciale ‘backerspagina’ noteer ik alle blog verzoeken op volgorde van binnenkomst en zal ik deze vervolgens ook op volgorde uitwerken.

Wilt u mij als Spiriblogger steunen? Klikt u dan >HIER om naar mijn Spiriblogger Back Me pagina te gaan. Hier vindt u ook direct het overzicht van wat u als donateur voor welk bedrag per maand erbij krijgt.

Heel veel dank!

Spiriblogger >HOME