Workshop Tarot jaarkaart berekenen

Workshop Tarot jaarkaart berekenen

Tijdens de workshop tarot jaarkaart berekenen maken we op basis van uw verjaardag een rekensom die onthult wat uw persoonlijke jaarkaarten zijn. Ja, inderdaad. U heeft niet één jaarkaart, u hebt er meerdere! En allemaal laten ze iets anders zien, allemaal hebben ze hun eigen boodschap voor u voor het komende jaar.

De tarot jaarkaart kan op elk moment van het jaar berekend worden zowel voor uzelf als voor iemand anders. Op een verjaardag, op nieuwjaarsdag, maar ook op elke ander gewenst moment. De berekening gaat elk jaar op een vast tijdstip in voor degene voor wie u de berekening maakt, ongeacht op welke dag u de berekening doet.

Zowel de grote als de kleine arcana doet mee, dus: grote en kleine geheimen worden zichtbaar!

 

Workshop tarot jaarkaart berekenen

De tarot workshops zijn niet van te voren gepland in de agenda, maar kunnen op elk moment door u geboekt worden, individueel of samen met één of meerdere vriend(inn)en, en zijn voor iedereen geschikt.

Plaats voor: max. 4 personen

Kosten: Alle tarot workshops zijn per uur of per half uur te boeken (met een minimum van één uur). De kosten hiervoor bedragen € 90,00 per uur en € 45,00 per half uur, ongeacht of u de workshop alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met zijn vieren wilt volgen. Bent u met meerdere personen, rekent u dan op ongeveer een half uur kaarten duiden per persoon.

Bij de prijs van een avondje tarot workshoppen zijn ook koffie, thee (en iets lekkers erbij), alcoholvrije drankjes en (luxe) hapjes inbegrepen. Vegetarisch, veganistisch of glutenvrij? Laat u het mij gerust weten.

De VIP Tarot Workshop is niet alleen een heerlijk moment voor uzelf maar ook echt een avondje uit!

 

Zelf meenemen

Een notitieboek om uw foto in te plakken en de uitleg van uw reading in te schrijven. Handig om de komende tijd te gebruiken als geheugensteuntje!

 

Deze workshop boeken

Een plekje reserveren kan via e-mail: info@nathalie-kriek.nl

 

 

Betalingen

Een week voor aanvang van de workshop ontvangt u van mij een betaalverzoek via e-mail.

 

Cadeau idee

Het is ook mogelijk om een tarot workshop cadeau te geven.

Interesse? Klik voor meer informatie op de cadeaubon.

 

 

 

 

 

Adresgegevens

VIP Tarot Salon

Snuiverstraat 63a, unit 007

1561 HB Krommenie

Noord Holland

(gratis parkeren, rolstoelvriendelijke entree en mindervaliden toilet aanwezig)

 

Woont u niet in de buurt van de salon? In dat geval biedt de online VIP Tarotschool wellicht uitkomst. Algehele lockdown? Wat dacht u van een tarot workshop via Zoom?

 

Het complete tarot workshop overzicht vindt u >HIER.

 

Tarot workshops >HOME

VIP Tarot Salon >HOME

 

Wilt u meer weten over mijzelf? Klikt u dan >HIER.