Zomer in quarantaine

zomer in quarantaine

Zomer in quarantaine, hoe erg is dat? Persoonlijk heb ik er niet zo’n moeite mee. Eerlijk gezegd verandert er weinig voor mij. Ik zoek sowieso al graag de rust op en die anderhalve meter maatschappij kan ik als chronisch introvert ook prima handelen. (Al ontbreekt mijns inziens elke vorm van logica en  gaat de manier waarop men dit handhaaft mij persoonlijk veel te ver!)

Het gaat mij in dit geval meer om de sociale activiteiten en evenementen die ik persoonlijk niet mis. Kermissen, braderieën, festivals, concerten, sportwedstrijden; alles wat massaal is mijd ik namelijk al jaren als de pest.

Terrasje pakken? Ik heb een heerlijk balkon vol op het zuiden aan de drukste doorgangsweg in het dorp waar ik woon; koelkast met lekkers binnen handbereik en meer dan genoeg te zien!

Horeca gesloten? Ik vind het echt vreselijk voor alle ondernemers maar persoonlijk kan ik met een beetje fantasie ook thuis uit eten.

Een bezorgmaaltijd van de lokale Griek, een kaarsje op tafel en een gezellig muziekje op de achtergrond en ik heb het helemaal naar mij zin.

Vakantie

Geen vliegvakanties meer? We blijven al jaren heerlijk in eigen land. Fietsen, varen, wandelen, zwemmen, er is zoveel te doen en er zijn zoveel mooie plekken in Nederland waar we graag nog eens naar toe willen.

Bioscoop dicht? Met een smart TV, surround sound, Ziggo on demand, Netflix, Videoland en Film 1 komen we niets tekort.

Een dagje wellness? Ik heb in mijn eigen vierkamerappartementje met een ligbad, zonnebank en infraroodsauna mijn eigen mini-wellness unit gecreëerd. Met een beetje creativiteit en een gemiddeld inkomen is dit voor iedereen haalbaar.

Gelukkig is mijn man van het zelfde laken een pak. We vermaken ons prima samen, zijn meer dan tevreden met onze simpele lifestyle en hebben niemand nodig om ons te entertainen, dat doen we zelf wel…

Noem het saai; wij zouden niet anders willen.

Desondanks heb ik wel degelijk begrip voor alle mensen die wél meer behoefte hebben aan actie. Die er wél graag op uit gaan en wél het reizen en alle uitgaansgelegenheden missen.

Voor hen heb ik voor VOL Magazine de grote quarantaine zomer horoscoop gemaakt. Hopelijk kunt u er wat extra inspiratie uithalen om met de huidige beperkte mogelijkheden toch nog een leuke zomervakantie te hebben.

Behoort u tot degenen die wegens de huidige omstandigheden hun kinderen, kleinkinderen, ouders of grootouders al zo lang niet hebben kunnen gezien? Dit vind ik oprecht hartverscheurend.

Ik hoop met u mee dat alle maatregelen nog voor de zomer versoepeld zullen worden zodat u zo spoedig mogelijk de verloren tijd met elkaar dubbel en dwars kunt inhalen…

Zie ook:

Astrologie blog >HOME

Persoonlijke blog >HOME