Zuivere voodoo bescherming en positieve energie

Zuivere Voodoo bescherming

Zuivere Voodoo, bescherming en positieve energie. Deze woorden zie je niet vaak samen in één zin staan. Meestal wordt Voodoo gezien als ‘gevaarlijk’ en direct geassocieerd met zwarte magie en kwade bedoelingen. Jammer, want Voodoo is zoveel meer dan dat. Ik heb dit dankzij Youri van de Voodoo Studio aan den lijve mogen ondervinden. Ja, u leest het goed. Ik heb een Voodoo sessie ondergaan!

‘Waarom stuur jij mensen door naar de Voodoo Studio?’ is een vraag die mij regelmatig wordt gesteld. Tijd dus voor een blog hierover, zodat ik voortaan iedereen die mij dit vraagt naar deze pagina kan doorverwijzen; een stuk gemakkelijker dan telkens weer opnieuw alles te moeten uitleggen.

Zwarte magie verbreken

Sinds ik een uitgebreid artikel op mijn website plaatste over het verbreken van zwarte magie, regent het e-mails en appjes van mensen die mij vragen hen alsjeblieft te helpen bij het opheffen van bezweringen, vloeken en andere boosaardigheden.

Hoewel ik wel het één en ander weet over Voodoo is het bij lange na niet genoeg om mensen daadwerkelijk te verlossen van hun duistere en vaak hardnekkige narigheid. Daarbij geloof ik dat er in de meeste gevallen geen sprake is van een bezwering maar vooral van het op de loop gaan van de eigen angsten en gedachten. Gedachten zijn krachten en niet zo’n beetje ook.

Wel interesseer ik me erg voor Voodoo, het fascineert me. Ik heb prachtige Voodoo -en Hoodoo tarotdecks en interessante boeken over dit onderwerp. Desondanks weet ik nog niet het topje van de ijsberg.

Voodoo is namelijk niet zomaar iets. Het betreft hier een eeuwenoude mysterieuze religie waarbij de rituelen die worden uitgevoerd gepaard gaan met onder andere zang, dans, getrommel en gebeden.

De goden die tijdens de ceremonies worden aangeroepen worden Loa’s genoemd. Er zijn honderden Loa’s en elke Loa heeft zijn of haar eigen expertise. Bijvoorbeeld vruchtbaarheid, liefde en genezing maar ook ziekte, vernietiging en dood.

Daarbij is het belangrijk dat je exact weet welke rituelen, voorwerpen, mantra’s  en spreuken je gebruikt tijdens een sessie en last but not least heeft een echte Voodoo priester een gedegen en vaak jaren lange opleiding gevolgd en is deze ceremonieel gezegend en ingewijd.

Lang verhaal kort, ik zeg altijd: ‘Schoenmaker blijf bij je leest’.

Ik vind het dan ook belangrijk dat mensen vooral op zakelijk en professioneel gebied doen waar ze goed in zijn, zodat hun cliënten er ook zeker van kunnen zijn dat ze met een expert te maken hebben.

Niemand zit te wachten op halfbakken gedoe en daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die qua magie werkelijk verstand van zaken heeft.

Spells, bezweringen, reinigingen en talismans

Ik wilde een betrouwbaar adres vinden waar ik mensen met problemen op dit gebied naartoe zou kunnen  doorverwijzen. Gelukkig hoefde ik niet lang te zoeken, vrijwel direct stuitte ik op de website van de Voodoo Studio.  Een zeer interessante website waar diverse spells, bezweringen, reinigingen en talismans worden aangeboden. En niet onbelangrijk: een website met zeer goede reviews!

Zuivere Voodoo, bescherming, positieve energie en relatieherstel zijn woorden die regelmatig op de site voorbij komen, exact de woorden waarnaar ik zocht voor degenen die mij om hulp vroegen of dit in de toekomst nog zullen doen.

Wat me ook direct aansprak op de website van Voodoo Studio is de informatie die wordt gegeven op de pagina ‘veelgestelde vragen’.

Degenen die mij al langer volgen weten inmiddels wel dat ik weinig op heb met charlatans en dat ik vrij nuchter en sceptisch sta tegenover magie en paranormale zaken. Waar ik dus enorm blij van werd tijdens het lezen van de antwoorden op alle vragen is onderstaande uitleg:

Het kan voorkomen dat mensen ons benaderen omdat ze ervaren dat geesten, spoken of entiteiten hen lastig vallen vallen en leven onmogelijk maken. Soms is hier absoluut geen sprake van maar door stress en een depressie kunnen mensen soms dingen en zaken waarnemen die er niet zijn.

Als wij dit constateren dan verwijzen wij u – als u hierin toestemt – naar de huisarts, een vertrouwensarts of gespecialiseerde arts. 

Deze stelling sluit exact aan op wat ik zelf ook al schreef op mijn eigen website en is voor mij het bewijs dat Voodoo Studio geen slaatje slaat uit psychisch – of lichamelijk zieke mensen. Weer een punt erbij! En omdat ik echt helemaal zeker wilde weten dat de mensen bij hen in goede handen zijn, besloot ik contact op te nemen met eigenaar Youri om hem te vragen naar zijn werkwijze.

Youri blijkt direct een ontzettend aardige en beleefde man te zijn die wederzijds respect hoog in het vaandel heeft staan. Het staat ook luid en duidelijk vermeld op zijn website: op onfatsoenlijke mails wordt niet gereageerd.

Mails waarin hij zonder nette inleiding wordt aangesproken alsof er zomaar wat heen en weer gekletst wordt met een random vriendje kan hij niet waarderen. En terecht.

Regelmatig ontvang ik zelf ook regelmatig e-mails van mensen die vragen: ‘Hey, hoe werkt tarot?’ Of: ‘Kan het snel, een tarotsessie?

Geen aanhef, geen beleefde vraag, geen nette afsluiting, alleen een korte zin met een lichtelijk neerbuigende of arrogante ondertoon. Wat je geeft krijg je terug en minder dan dat hoef je niet te accepteren. Ik ben het volledig met hem eens. Op dit soort onbeschofte cliënten zit ik niet te wachten en Youri kennelijk dus ook niet.

Handig om te weten als u een dergelijke e-mail heeft gestuurd en vervolgens geen reactie heeft ontvangen. Hoogstwaarschijnlijk ligt dit aan uw eigen houding.

Thaise tempel

Dat Youri daadwerkelijk betrokken is, blijkt wel wanneer hij mij toevertrouwt dat de Voodoo Studio al 30 jaar zijn ‘kindje’ is en hij zijn werk vaak verkiest boven zijn nachtrust.

“Iemand weer op de rails zetten, een suïcide voorkomen of een relatie herstellen en daarna iemand weer zien groeien is prettig om te ervaren. De slapeloze nachten zijn wel de prijs die ik moet betalen voor mijn betrokkenheid.”

Dit verklaart direct alle goede reviews.

Ook vind ik het feit dat hij op zijn website eerlijk is over het niet kunnen geven van garanties meer dan netjes. Hij laat mensen niet in de waan dat hij alles voor elkaar krijgt, iedereen maakt zijn eigen keuze om al dan geen poging te wagen met magie.

Hoewel zuivere Voodoo sessies voor bescherming, positieve energie en relatieherstel heel goed kan werken is Youri ook niet almachtig.

Uiteraard spelen externe factoren en het eigen gedrag van de cliënt ook altijd nog een rol in het verloop van een situatie.

Tijdens ons gesprek begin ik me steeds meer af te vragen hoe hij er zo op gekomen is om dit werk te gaan doen en hoe hij ooit deze mystieke wereld is ingerold.

Youri vertelt dat hij in een ver verleden ooit is begonnen als magnetiseur en hypnotherapeut. Hij had een praktijk in Rotterdam, Amsterdam en werkte in Londen. Via zijn vele reizen kwam hij in aanraking met het Sjamanisme en de eeuwenoude door generaties doorgegeven volksgebruiken zoals natuurgenezing en reinigingen door stamhoofden als medicijnmannen -en vrouwen.

Dit wekte zijn interesse in magie en wakkerde zijn enthousiasme aan om zich hier ook daadwerkelijk meer in te willen verdiepen. Van onder andere indianen in Brazilië, monniken in Thailand en Burma en nakomelingen van de Maya’s in Yucatan heeft hij veel geleerd.

Youri verbleef er vaak maanden achtereen om steeds meer kennis op te doen van de cultuur en lokale gebruiken. Uiteindelijk studeerde hij ongeveer 14 jaar lang elk jaar 3 of 4 maanden in een Tempel in Thailand.

Na de afronding van zijn ‘studie’ in de praktijk en de opening van zijn studio in Nederland kwam de monnik speciaal vanuit Thailand om zowel de studio als Youri zelf te zegenen.

In de hele wereld zijn er ongeveer 40 mensen die het geheime Khom schrift kunnen schrijven en duiden. Youri is er één van.

Het schrift wordt gebruikt om krachtige mantra’s en spreuken te schrijven. De Thaise Sak Yant tattoos zijn daar een goed voorbeeld van.

Youri maakt gebruik van het schrift bij onder andere het opschrijven van de krachtige zuivere voodoo mantra’s en de ceremonies voor bescherming, positieve energie en relatieherstel maar ook bij het uitwerken van de meer duistere spreuken.

Zwarte en witte magie, kijkje in de keuken

In elk geval gebruikt hij zijn kennis om mensen verder te helpen, te motiveren en een doel te geven in het leven. Happiness is belangrijk voor je levensgeluk, aldus Youri die in de studio wordt bijgestaan door een Tibetaanse sjamaan en een medicijnman uit Benin.

In overleg bepalen ze wat de beste optie is voor een situatie waarin iemand zich bevindt. Beide hebben hun eigen gespecialiseerde disciplines, allebei natuurlijk meegekregen vanuit hun cultuur en middels  zelf opgedane kennis.

Youri’s cliënten komen uit alle lagen van de maatschappij. Van bekende voetballers en politici tot de verpleegkundige die bij je om de hoek woont.

In de basis heeft iedereen een zuiver hart. Externe (negatieve) invloeden maken het leven helaas vaak complex.

Na het horen van zijn verhaal weet ik het zeker; de mensen die ik naar Voodoo Studio doorverwijs zijn bij hen absoluut in goede handen. Youri, de medicijnman en de sjamaan nemen hun taken zeer serieus, zijn meer dan kundig en zullen naar eer en geweten alles doen om hun cliënten zo goed mogelijk te helpen.

Als ik Youri vraag of hij met Voodoo Studio een samenwerkingsverband wil aangaan met VIP tarot Salon, zodat ik de mensen die mij vragen stellen over hulp bij magie naar hen kan doorverwijzen, staat hij hier positief tegenover.

Sterker nog, hij biedt mij bij wijze van ‘kijkje in de keuken’ een gratis zuiver hart bezwering  aan en een witte magie sessie zodat ik zelf kan ervaren wat dit met iemand doet.

Bij de zuiver hart bezwering wordt gebruik gemaakt van vuurmagie waarbij je vergiffenis wordt gegeven voor de zonden die je opzettelijk of onopzettelijk hebt begaan. De witte magie sessie dient voor schone energie en positieve input van mijn omgeving en voor mijn projecten.

Bij wijze van voorbeeld is hij ook bereid mij te laten zien hoe een zwarte Yoruba sessie in zijn werk gaat om eventuele negatieve input van derden op iemands functioneren of werk te stoppen.

Om geen enkel risico te nemen zal hij hiervoor in plaats van mijn foto een smiley gebruiken.

Uiteraard zeg ik volmondig ‘ja!’ Fantastisch!

Ervaring witte magie voodoo sessie

Youri maakt voor de zuiver hart bezwering wel gebruik van mijn foto. Behalve positief denken hoef ik zelf niets te doen. Hij gaat ’s nachts voor mij aan het werk. Ik merk voor het slapen gaan dat ik het reuze spannend vind. Er komt een soort enthousiasme over me die ik haast niet kan uiten, vooral van binnen voel ik me blij en energiek. Alleen al door de ‘voorpret’.

Hoewel ik al decennia lang zelf voor talloze mensen allerlei tarotsessies en diverse andere consulten doe, vind ik het heel bijzonder om nu eens aan de andere kant te staan en er voor mij een reading wordt gedaan. Een reading maakt namelijk een belangrijk onderdeel uit van de sessie.

Wanneer ik de volgende morgen wakker word en mijn mail open klik, heb ik al twee berichten van Youri ontvangen. Ik kijk naar het tijdstip waarop deze zijn  verstuurd. 3:24. Ik voel me haast bezwaard dat hij zijn nachtrust heeft opgeofferd om voor mij deze sessie te doen maar kennelijk is hij het gewend.

De reading is in één woord fantastisch en laat me zelfs huilen. Emoties komen los bij het lezen van de zinnen waarmee hij stuk voor stuk de spijker op zijn kop slaat.

Als ik hem vraag of ik erover mag schrijven in mijn blog vindt hij dit prima, zolang ik de foto’s van het ritueel en de persoonlijke informatie die hij mij stuurt voor mezelf houd. De reading is echt strikt persoonlijk en mag onder geen voorwaarde gedeeld worden.

Ik beloof het hem.

En of het nu tussen mijn oren zit of niet, twee weken na de zuiver hart -en witte magie sessie zit ik inderdaad lekkerder in mijn vel. Ik voel me lichter en vrolijker. Daarnaast gaat mijn slaapritme er haast als vanzelf op vooruit én neemt een diepgewortelde angst waar ik al jaren mee kamp gestaag af. Als dit is wat magie met je doet ben ik om!

voodoo witte magie bescherming

Voodoo zwarte magie sessie voor afweer van negativiteit

Hoewel Youri zich vooral focust op zuivere Voodoo, bescherming, positieve energie en relatieherstel door middel van witte magie vindt hij dat zwarte magie ook zonder problemen uitgevoerd kan worden, mits dit op een verantwoorde manier gebeurt.

Sommige mensen verdienen het nu eenmaal om met gelijke munt te worden terugbetaald, een koekje van eigen deeg te krijgen.

Waarom zou lief zijn, huilen en lachen alleen maar als normaal kunnen worden beschouwd? Emoties als woede, onmacht en haat maken ook deel uit van het leven. Deze onderdrukken en wegstoppen zou slecht zijn voor de gezondheid. 

Youri hanteert voor zwarte magie sessies een maximum tijdsbestek van zes maanden. Langer dan zes maanden kommer en kwel is volgens hem niet gewenst. Tegenslag, lusteloosheid, armoede en het verliezen van vrienden kunnen grote invloed hebben op de levensvreugde. Dit langer dan zes maanden achtereen laten voortduren vindt hij onverantwoord en strookt niet met de ethische regels, de wet én de eed die hij heeft afgelegd.

De zwarte magie sessies worden te allen tijde buiten de studio bedreven, dit om goed en kwaad pertinent gescheiden te houden. De studio is immers zuiver en gezegend.

De zwarte magie sessie die hij voor mij heeft gedaan dient slechts als voorbeeld. De reading die hij mij hierbij heeft gestuurd bevat dan ook geen persoonlijke informatie. De sessie is niet gedaan met een foto van een persoon maar met een smiley om te voorkomen dat er iemand onnodig schade wordt berokkend.

Degene die de zwarte Voodoo tegen zich gericht krijgt hoeft niet te rekenen op zuivere Voodoo, bescherming, positieve energie en relatieherstel. Integendeel.

Hoewel de zwarte sessie niet voor mij persoonlijk is gedaan maar slechts is uitgevoerd om mij te laten zien wat men kan verwachten wanneer men een dergelijke sessie aanvraagt, maken de foto’s toch diepe indruk op mij. De duistere attributen en altaren stralen werkelijk op geen enkele manier positiviteit uit. Haat, woede en vergelding is wat ik er haast letterlijk bij voel.

voodoostudio

Diensten en contact Voodoo Studio

Denkt u hulp nodig te hebben van Youri, de medicijnman en/of de sjamaan van Voodoo Studio? Naast de eerder beschreven diensten bieden zij hun cliënten nog veel meer aan. Denk hierbij onder andere aan fotoreadings, huisreinigingen, liefdesspreuken, relatie en ‘niet scheiden’-bezweringen en het vervaardigen van speciale talismans.

>HIER kunt u alles lezen over de diverse sessies en waar deze voor zijn bedoeld. Mocht u beslissen één of meerdere bezweringen of spells te bestellen zal Youri u naast een uitgebreide fotoreading – net als hij dit voor mij heeft gedaan – ook een fotosessie sturen van de ceremonie die hij al dan niet in samenwerking met de sjamaan en/of de medicijnman voor u heeft uitgevoerd.

Denkt u dat magie u net dat steuntje in de rug kan bieden wat u nodig heeft of heeft u vragen over welke behandeling voor u geschikt zou kunnen zijn? U kunt hen altijd geheel vrijblijvend even mailen voor advies.