Astrologische personeelsscreening; Planeten Paspoort

Wanneer u twijfelt of u er verstandig aan doet om een bepaalde sollicitant aan te nemen, kan een astrologische personeelsscreening u wellicht een handje helpen. Met behulp van een planeten paspoort (PP) ziet u in één oogopslag wat voor vlees u in de kuip heeft.

Een Planeten Paspoort?

Soms zegt een beeld meer dan duizend worden. Dit is een Planeten Paspoort. Een astrologische personeelsscreening die ik zelf heb ontwikkeld om werkgevers met het oog op werk direct inzicht te kunnen geven in iemands positieve en minder positieve eigenschappen.

Een Planeten Paspoort geeft in één oogopslag weer wat iemands plus en minpunten zijn zodat u direct weet of deze persoon over de kwaliteiten beschikt waar u in een werknemer (of compagnon) op zoek naar bent.

Daarbij is een Planeten Paspoort ook ontzettend leuk om voor uzelf te laten maken, handig om eens te bekijken wat de sterren zeggen over uw eigen aanwezige of verborgen skills.

Hoe handig zou het zijn als iedereen tijdens het sturen van een sollicitatie voortaan naast zijn C.V. ook een P.P. zou kunnen bijsluiten in de bijlage?

Astrologische personeelsscreening

  • Eén geschreven pagina in A4
  • De volledige geboortetekening (radix)
  • PDF bestand

Prijs: € 85,00 incl. 21% BTW.

 

Het Planeten Paspoort aanvragen is mogelijk via:

 

VIP Astro >HOME.