Auralifters, energetische parasieten?

Regelmatig wordt er gewaarschuwd voor auralifters of ‘klevers’. Dit zijn zijn dolende zielen die volgens het spiritistische geloof na hun overlijden in de ’tussen sfeer’ zijn blijven hangen. De tussen sfeer betreft hier de sfeer – de dimensie –  tussen het aardse en het hemelse. Zij kunnen zonder fysiek lichaam uiteraard niet meer terug naar de aarde, maar durven ook niet naar het Licht.

Vaak heeft de angst voor het Licht te maken met de dingen die zij tijdens hun leven op aarde hebben gedaan die het daglicht niet konden verdragen.

Deze dolende zielen, ook wel dolers of zwervers genoemd, durven na hun overlijden niet verder te gaan uit angst in de hel terecht te komen. Dus gaan zij op zoek naar een aards lichaam zodat zij zich in diens aura kunnen nestelen en hun ziel op die manier deel uit kan blijven maken van het aardse bestaan.

De auralifter voedt zich met de energie die hij neemt van de persoon aan wiens aura hij zich heeft vastgeplakt, hetgeen voor deze ‘gastheer’ verstrekkende gevolgen heeft. De persoon wordt moe of zelfs ziek als gevolg van de gaten in de aura die de lifter veroorzaakt door het voortdurend stelen van energie uit de aura.

Gevaarlijk

Soms kan de auralifter de persoon zelfs aanzetten tot crimineel gedrag of tot het gebruiken van drugs of  drinken van alcohol. Wanneer de geest van een alcoholist zich in je aura heeft genesteld, zal hij proberen jou veel te laten drinken, zodat hij op die manier – omdat hij in jouw aura zit en daar alles kan voelen wat jij ook voelt – het gevoel van dronkenschap weer kan ervaren.

Dergelijke geestelijke parasieten zouden er als de kippen bij zijn wanneer iemand besluit te gaan  glaasje draaien. Via het bord of het glas zouden deze verloren zielen eindelijk weer eens aanspraak hebben en aandacht krijgen en vervolgens niet meer bij diegene weg te slaan zijn. Vervolgens nestelt de eenzame ziel zich in de aura van het slachtoffer, waarmee de bezetenheid een feit is.

Heel gevaarlijk, omdat de auralifter het slachtoffer ook kan aanzetten tot zelfmoord, zodat hij in de tussen sfeer iemand heeft die hem gezelschap kan houden.

Tot zover de theorie die mij als kind is geleerd. En waarvan ik nu denk; dat was een leuk verhaaltje waar ik jaren lang in heb geloofd, maar dat eigenlijk thuishoort in de categorie Sinterklaas, de Kerstman en de Paashaas…

Lees verder in het boek ‘Glaasje draaien is niet (on)gevaarlijk. Voor online bestellen klik >HIER

Rechtstreeks bestellen via de drukker kan >HIER

 

Paranormaal blog >HOME