Nathaliekriek.nl

De Intuïtieve Tarot

De Intuïtieve Tarot

Het boek ‘De Intuïtieve Tarot’ is momenteel in de herziene herdruk. De eerste druk dateert uit 2011 en is al een poosje helemaal uitverkocht. De nieuwe editie bevat nóg meer informatie en pasklare antwoorden op uw vragen.

Behalve het feit dat dit boek praktisch helemaal herschreven is,  worden aan dit boek maar liefst vier volledig nieuwe hoofdstukken toegevoegd over onderwerpen die u als tarotist zeker zullen interesseren.

Daarbij heeft de nieuwe editie een moderne cover en is de binnenzijde geprint op licht glanzend papier, waardoor zowel de tekst als de afbeeldingen van de Rider Waite Tarot nog beter tot hun recht komen.

 

de intuïtieve tarot

 

De Intuïtieve Tarot

Heeft u ook wel eens een dringende vraag, waar u het liefst nú antwoord op zou krijgen? Bijvoorbeeld wanneer u verliefd bent, wanneer uw relatie even niet zo lekker loopt, wanneer u twijfelt over een andere baan of een verhuizing, wanneer u het financieel even iets minder makkelijk hebt, wanneer… (vul zelf maar in). In dit boek leert u hoe u op iedere vraag, van welke aard dan ook, direct het antwoord kunt krijgen, hoe u de toekomst kunt “voorspellen” en zelfs hoe u met de tarot foto’s kunt lezen. En dit alles met slechts één kaart!

Zodra het boek verkrijgbaar is, volgt hier de inhoudsopgave plus de link naar bestellen.

Wilt u liever nu al met het boek aan de slag? Wellicht is de eerste druk nog tweedehands verkrijgbaar via onderstaande link.

De Intuïtieve Tarot

 

Meer tarotboeken zien?

Klik >HIER voor meer info over Numerologie en Tarot in een Handomdraai.

Klik >HIER voor meer info over De Tarot in het Kort.

Klik >HIER voor meer info over De Tarot als Dagkaart.

Klik >HIER voor alle nieuwe boeken op een rij en het hoe en waarom.

tarotboeken