Nathaliekriek.nl

De Tarot in het Kort

De Tarot in het Kort

Het boek ‘de Tarot in het Kort’ is momenteel in de herziene herdruk. De eerste druk dateert uit 2004. Nu alle exemplaren al een poosje helemaal zijn uitverkocht, leek me dit een mooi moment voor wat verfrissing.

Aan de inhoud is een wel zeer originele introductie van de 78 tarotkaarten toegevoegd die het u nóg makkelijker maakt de betekenissen te onthouden. Daarbij heeft de nieuwe editie een moderne cover en is de binnenzijde geprint op licht glanzend papier, wat het kaartleggen nog fijner maakt.

 

 

De Tarot in het Kort

De Tarot in het kort is een korte, laagdrempelige en uiterst toegankelijke tarotcursus die de betekenis van de 78 tarot kaarten op een voor iedereen begrijpelijke wijze uitlegt. Stap voor stap leert u spelenderwijs hoe u de kaarten binnen enkele weken uit het hoofd leert, hetgeen belangrijk is wanneer u zelf tarot readings wilt gaan doen. Met dit boek krijgt u direct meer inzicht in uzelf met betrekking tot het heden, het verleden en de toekomst. In verband met het gebruik van heldere korte zinnen tevens geschikt voor mensen met dyslexie en jongeren vanaf ca. 13 jaar.

Zodra het boek verkrijgbaar is volgt hier de inhoudsopgave plus de link naar bestellen.

Wilt u liever nu al met het boek aan de slag? Wellicht is de eerste druk nog tweedehands te bestellen via onderstaande link.

De Tarot in het Kort

 

Meer tarotboeken zien?

Klik >HIER voor meer info over De Intuïtieve Tarot.

Klik >HIER voor meer info over Numerologie en Tarot in een Handomdraai.

Klik >HIER voor meer info over de Tarot als Dagkaart.

Klik >HIER voor alle nieuwe boeken op een rij en het hoe en waarom.