Erfelijkheidshoroscoop

Op deze pagina kunt u een erfelijkheidshoroscoop leren maken.

Vindt u het toch nog lastig om zelf te doen, dan kunt u de erfelijkheidshoroscoop door mij laten berekenen. Het tarief voor een door mij persoonlijk geïnterpreteerde, volledig met de hand uitgewerkte horoscoop bedraagt € 750,00 incl. BTW. Voor dit bedrag ontvangt u:

  • om en nabij 30 pagina’s in A4
  • compleet rapport
  • de geboortetekening
  • PDF bestand

Is dit bedrag u iets te gortig, is het mogelijk om een deelhoroscoop aan te vragen. Bij een deelhoroscoop werk ik niet de gehele horoscoop voor u uit, maar neem ik alleen de zaken onder de loep waar u meer over wilt weten.

Erfelijkheidshoroscoop stap voor stap

Een erfelijkheidshoroscoop is handig als u wel eens zou willen weten wat u zowel fysiek als psychologisch van uw vader of moeder hebt geërfd. Of in elk geval: van welke kant van de familie, vaders of moeders kant.

Welke lichamelijke zwakke plekken zijn een familiekwaal en welke karaktertrekken van uw ouders herkent u in die van uzelf? Heeft een bepaald talent een generatie overgeslagen of weet u direct bij het zien van de kwaliteiten in uw horoscoop waar het vandaan komt?

Heeft u één van uw ouders nooit (goed) gekend en bent u benieuwd wat u qua levenshouding, gedrag en lichamelijke eigenschappen van hem of haar heeft geërfd? Middels de erfelijkheidshoroscoop kunnen deze vragen worden beantwoord.

Wat kunt u verwachten van een erfelijkheidshoroscoop?

Tijdens het maken van uw erfelijkheidshoroscoop maakt u gebruik van uw geboortetekening. Om een kloppende horoscoop te maken is het belangrijk dat u uw geboortedag, tijd en plaats weet.

Als u niet zeker bent van het tijdstip, kiest u dan voor 12:00.

Fijne gebruiksvriendelijke en gratis astro software zijn de programma’s van:

Planetdance

Aquarius to go

  1. Open Planet Dance op uw PC of laptop
  2. Klikt u vervolgens linksboven op ‘Bestand’
  3. Selecteer ‘Radix’
  4. Vul in het vignet de juiste geboortegegevens in
  5. Klik op OK
  6. Uw geboortetekening is klaar.

Erfelijkheidshoroscoop, het Huis van uw vader en moeder

Het uitgangspunt van de erfelijkheidshoroscoop is het Huis van uw vader om te bekijken in welk sterrenteken dit staat en welke planeten zich hier in bevinden.

Voor een vrouw is dit het Vierde Huis, voor een man het Tiende Huis.

Vanaf hier wordt u stap voor stap naar nieuw Huizen en planeten geleid die allemaal informatie verschaffen over wat afkomstig is van uw vader of diens familie.

Wanneer dit hele verslag is uitgewerkt gaat u verder met het Huis van uw moeder.

Voor een vrouw is dit het Tiende Huis, voor een man het Vierde Huis.

Ook vanuit dit Huis zult u tijdens het uitwerken van de horoscoop stap voor stap naar meerdere Huizen en planeten worden geleid.

Soms komt het voor dat de horoscoop u vertelt dat u bepaalde eigenschappen, fysieke kwalen of andere opvallende (of onderliggende) zaken van beide ouders heeft geërfd.

Onder constructie, wordt vervolgd….