Erfelijkheidshoroscoop

Erfelijkheidshoroscoop

Een erfelijkheidshoroscoop is handig als u wel eens zou willen weten wat u zowel fysiek als psychologisch van uw vader of moeder hebt geërfd. Of in elk geval: van welke kant van de familie, vaders of moeders kant.

Welke lichamelijke zwakke plekken zijn een familiekwaal en welke karaktertrekken van uw ouders herkent u in die van uzelf? Heeft een bepaald talent een generatie overgeslagen of weet u direct bij het zien van de kwaliteiten in uw horoscoop waar het vandaan komt?

Heeft u één van uw ouders nooit (goed) gekend en bent u benieuwd wat u qua levenshouding, gedrag en lichamelijke eigenschappen van hem of haar heeft geërfd? Middels de erfelijkheidshoroscoop kunnen deze vragen worden beantwoord.

Wat kunt u verwachten van een erfelijkheidshoroscoop?

Tijdens het maken van uw erfelijkheidshoroscoop maak ik gebruik van uw geboortetekening. Het uitgangspunt van de erfelijkheidshoroscoop is het Huis van uw vader om te bekijken in welk sterrenteken dit staat en welke planeten zich hier in bevinden.

Voor een vrouw is dit het Vierde Huis, voor een man het Tiende Huis.

Vanaf hier word ik stap voor stap naar nieuw Huizen en planeten geleid die allemaal informatie verschaffen over wat afkomstig is van uw vader of diens familie.

Wanneer dit hele verslag is uitgewerkt ga ik verder met het Huis van uw moeder.

Voor een vrouw is dit het Tiende Huis, voor een man het Vierde Huis.

Ook vanuit dit Huis zal ik tijdens het uitwerken van de horoscoop stap voor stap naar meerdere Huizen en planeten worden geleid. Soms komt het voor dat de horoscoop u vertelt dat u bepaalde eigenschappen, fysieke kwalen of andere opvallende (of onderliggende) zaken van beide ouders heeft geërfd.

Erfelijkheidshoroscoop

  • Om en nabij 30 volledig geschreven pagina’s in A5 of 15 pagina’s in A4
  • Inclusief de volledige geboortetekening
  • PDF bestand
  • De mogelijkheid tot het aanleveren van foto’s en/of persoonlijke boodschap
  • Binden als softcover of hardcover boekje (kleur of zwart wit) in overleg tegen meerprijs

Prijs: € 200,00 incl. 21% BTW.

Is dit tarief u iets te gortig?

Misschien is het in dat geval een aardig idee om zelf uw horoscoop te maken met behulp van de handige stappenplannen in het Astrologie Blog.

 

De horoscoop aanvragen is mogelijk via:

 

VIP Astro >HOME.