Hebberige horoscoop

We voelen allemaal wel eens die onbedwingbare hebberigheid. Een alles overheersende gretigheid die je aan de ene kant opwindt, maar aan de ander kant heel slecht doet voelen want: egoïstisch! Toch is hebberig zijn niet hetzelfde als gierig zijn en is het heel gezond om zo nu en dan eens helemaal voor jezelf te kiezen. Genieten in plaats van graaien. Gretigheid kent geen tijd!

Eerder verschenen in VROUW Glossy.

Ram

Hoewel je het vooral op het persoonlijke vlak ontzettend druk hebt gehad, heb je nog volop energie over om heel veel tijd voor jezelf op te eisen die je met alle liefde wilt besteden aan je carrière. Vergeet de klok. Elk uur besteedt jij voorlopig gewoon lekker aan je (nieuwe?) werkzaamheden.

Stier

Op je werk heb je het al een tijdje niet helemaal meer naar je zin. Daarbij heeft je thuissituatie je een poos behoorlijk opgeslokt. Jij mag nu met een gerust hart alleen maar dingen voor jezelf doen. Fietsen, wandelen, lezen, luieren op het strand. Van vrije metime krijg jij voorlopig geen genoeg!

Tweeling

Na een periode van braaf te hebben gefungeerd als klankbord voor klagende vriendinnen of zeurende kinderen, is het nu aan jou om alles van je af te praten, schrijven, bloggen of appen. Ga op je praatstoel zitten en wees gretig in het nemen van het (vrije) woord. Wat vindt jij er eigenlijk allemaal  van?

Kreeft

Qua ontspanning mag jij nu absoluut hebzuchtig zijn. Vraag je partner om een uitgebreide rug -of voetmassage. Je bent nogal narrig door slaapgebrek en hebt last van spierpijn door het voortdurend in dezelfde (verkeerde) houding zitten. Geniet volop van warme handen, heerlijk geurende massageolie, om daarna totaal ontspannen in slaap te vallen.

Leeuw

Jij bent altijd bereid iemand op te beuren, te complimenteren en op te hemelen. Juist nu ben jij zelf degene die behoefte heeft aan een complimentje of schouderklopje. Wees niet bescheiden, maar neem alle mooie, lieve woorden die je komende tijd  te horen zult krijgen, gretig in ontvangst. Je hebt deze opstekers dubbel en dwars verdiend!

Maagd

Na al het harde werk dat je hebt verricht en je bereidwilligheid naar anderen toe, zowel zakelijk als privé, is het tijd dat je de waardering krijgt die je verdient. Indien men toch blijft nemen of tracht te pronken met jouw veren, wees dan gerust inhalig met betrekking tot het krijgen van de credits die jou toekomen.

Weegschaal

Na een periode van ruzie en onenigheid om je heen, ben je het meer dan spuugzat. En gelijk heb je. Als mensen iets met elkaar uit te vechten hebben, doen ze dit maar lekker zonder jou. Eis alle rust op waar je zo naar verlangt en ook gewoon recht op hebt, zowel in je leven als in je huis.

Schorpioen

Het is klaar met ‘De Zoete Inval’. Houd voorlopig even lekker de deur dicht en wees lekker hebberig met het oog op je privacy en baken je persoonlijke ruimte helemaal af. Verkoop ‘nee’ als je gewoon geen zin hebt in bepaalde personen of mensen in het algemeen. Helemaal wanneer ze je (te) persoonlijke vragen stellen.

Boogschutter

Schraap elk leuk, interessant, nuttig of gezellig sociaal contact naar je toe. Naast het feit dat je sowieso graag nieuwe mensen leert kennen, kunnen bepaalde nieuwe contacten ook enorm in je voordeel werken. Jij kunt nu niet genoeg netwerken. Geef je ogen gretig de kost en verbaas je over de hoeveelheid inspiratie die je opdoet.

Steenbok

Hoewel je niet snel met je mond vol standen staat, weet je je soms geen houding te geven als iemand je oprecht complimenteert. Natuurlijk ben je blij als iemand positief is over je is, maar erbij lachen en genieten van de belangstelling; nee. Trek gerust die positieve aandacht eens met bakken tegelijk naar je toe en shine!

Waterman

Jij hebt nu meer dan ooit behoefte aan ruimte. Geen verplichtingen, geen overvolle agenda, geen verjaardagen waar je geen zin in hebt of kopjes koffie met personen die wel beslag leggen op jouw vrije tijd maar verder totaal niets toevoegen. Wees inhalig met het oog op bewegingsvrijheid. Doe wat je wilt en vooral niet wat je niet wilt!

Vissen

Alleen zijn betekent niet dat je ook eenzaam bent. Sterker nog, je wilt nu juist graag even alleen zijn. Alleen met je gevoelens en gedachten. Een beetje dromen en mijmeren over alles wat is geweest en nog gaat komen, terwijl je je ontspant in de warme zomerzon. Deel dit moment met niemand, het is van jou.

 

Online horoscopen >HOME.