Jaarhoroscoop laten maken

Als u een jaarhoroscoop wilt laten maken kunt u bij VIP Astro kiezen tussen een astrologisch advies op maat of een volledig uitgewerkte jaarhoroscoop. Een jaarhoroscoop wordt in de astrologie ook wel ‘solaar’ genoemd. Sol Invictus is de Romeinse god van de Zon.

Astrologisch advies

Wat kunt u verwachten van een astrologisch advies op basis van uw jaarhoroscoop? Ik leg het u graag uit.

Heeft u een vraag over slechts één onderwerp (liefde, vriendschap, werk, wonen, geld, gezondheid, gezin, studie, reizen, etc.), dan kijk ik middels een astro consult alleen naar het levensgebied dat voor u van belang is.  Ik maak dus wel uw horoscooptekening, maar werk alleen schriftelijk de gebieden uit waar u een vraag over heeft. Minder werk voor mij, voordeliger voor uw portemonnee. En niet onbelangrijk: een duidelijk, helder antwoord op uw vraag.

Een astrologisch advies op basis van uw jaarhoroscoop is geschikt voor als u graag wit weten wat uw komend jaar te wachten staat en hoe u hier het beste mee kunt omgaan.

De kosten voor een astro consult op basis van uw jaarhoroscoop bedragen per vraag € 78,65 incl. BTW.

Jaarhoroscoop laten maken

Wilt u liever uw hele horoscoop laten uitwerken, dan is dit ook mogelijk.  Voor summiere informatie of kant en klare computeruitdraaien bent u bij VIP Astro aan het verkeerde adres. Om vergissingen te voorkomen wordt met de computer uw horoscooptekening gemaakt. De interpretatie wordt volledig met de hand uitgewerkt. Een complete jaarhoroscoop telt +/- 30 pagina’s in A4.

De kosten voor een complete geboortehoroscoop bedragen € 907,50 incl. BTW.

U ontvangt de jaarhoroscoop per e-mail in PDF bestand of tegen meerprijs als gebonden boekje per post (ringband, gelijmde rug of als booklet met geniete rug).

Bestellen kan via het >contactformulier.

Meer informatie over de jaarhoroscoop vindt u onder de afbeelding.

Uitleg jaarhoroscoop

Eens per jaar komt de zon na haar reis door de voltallige dierenriem op exact dezelfde graad uit als waar zij stond op het moment van uw geboorte. Wanneer u uw exacte geboortetijd weet kan ik met deze gegevens een interessante jaarhoroscoop voor u maken.

Het uitgangspunt van de jaarhoroscoop is uw geboortehoroscoop. Op basis van de geboortehoroscoop (radix) bereken ik voor u hoe u komend jaar in het leven zult staan.

Wat kunt u verwachten van de jaarhoroscoop?

Zowel de zon als de maan als elke planeet heeft zo zijn eigen energie. Omdat de kosmos voortdurend in beweging is, staan de planeten inmiddels anders aan de hemel dan hoe zij stonden op het moment van uw geboorte.

Deze bewegingen noemt men ‘transities’.

Wanneer de zon, de maan en de planeten andere tekens en andere Huizen ingaan ten opzichte van uw geboortehoroscoop, staan u belangrijke veranderingen te wachten. Niet alleen met het oog op externe invloeden, maar ook met betrekking tot uw eigen houding en interesses.

Met behulp van een jaarhoroscoop kunt u naast enkele voorspellingen vooral in kaart brengen hoe u zich dit jaar op psychologisch niveau zult ontwikkelen. Welke levensthema’s verdienen dit jaar meer aandacht, hoe zult u zich hierbij voelen, wat zijn de hoogte -en dieptepunten en hoe gaat u hier emotioneel gezien mee om?

Zon

Het levensgebied/thema van het Huis waar de zon zich bevindt zal een belangrijke rol spelen dit jaar.

Ascendant

De ascendant in uw solaar bepaalt voor een groot deel de aard van uw jaar en de houding die u dit jaar zult aannemen.

Maan

Het levensgebied/thema van het Huis waar de maan zich bevindt zal emoties, onrust of veranderingen met zich meebrengen.

Mercurius

Het levensgebied/thema van het Huis waar Mercurius zich bevindt zal u veel stof tot nadenken geven en veranderingen met zich meebrengen.

Venus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Venus zich bevindt laat zien welke relaties of sociale contacten dit jaar belangrijk voor u zullen worden en of u positieve financiële ontwikkelingen kunt verwachten.

Mars

Het levensgebied/thema van het Huis waar Mars zich bevindt laat zien waar nieuwe initiatieven genomen kunnen worden en waar u zelf actie kunt ondernemen maar ook waar onenigheid te verwachten is.

Jupiter

Het levensgebied/thema van het Huis waar Jupiter zich bevindt laat zien waar u geluk kunt verwachten of hulp zult krijgen. Daarbij laat Jupiter zien waarover u meer zult (willen) leren dit jaar.

Saturnus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Saturnus zich bevindt laat zien waar u meer verantwoordelijkheid voor zult moeten nemen, wat u dient te verwerken en waar u enigszins vertraging kunt verwachten.

Uranus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Uranus zich bevindt laat zien waar zich wat stress, onrust, maar ook nieuwe inzichten kunnen voordoen.

Neptunus

Het levensgebied/thema van het Huis waar Neptunus zich bevindt, waarschuwt u voor de dingen waarvoor u uw roze bril dient af te zetten en onthult waar chaos of verborgen gebreken zijn te verwachten. Ook geeft het aan waar u wel wat meer spiritueel inzicht kunt gebruiken.

Pluto

Het levensgebied/thema van het Huis waar Pluto zich bevindt wijst u op ingrijpende veranderingen, niet zelden ten gevolge van crisis of andere externe factoren. Of… voor stilte voor de storm! Handig om op voorbereid te zijn…

Aspecten van de horoscoop: De manier waarop de planeten met elkaar in verbinding staan geeft veel extra informatie over de manier waarop u het beste met de komende invloeden kunt omgaan.

Ook belangrijk

Zwarte Maan

Geeft de meest duistere, verborgen kant van uzelf bloot dit jaar en laat u zien welke spirituele les u dient te leren om hiermee om te gaan.

Cheiron

Onthult welk deel van uw persoonlijkheid dit jaar heling nodig heeft en waarom.

MC en IC

Laten zien waarom u dit jaar geschikt bent voor welke loopbaan en wat daarentegen uw behoefte ten opzichte van de thuissituatie is.

De maanknopen (Drakenkop en Drakenstaart):

De noordelijke knoop (kop) toont uw persoonlijke groei en laat zien wat u dit jaar probeert te bereiken. De zuidelijke knoop (staart) toont overblijfselen uit het verleden die dit jaar nog steeds van invloed op u zijn.

 

VIP Astro>HOME.