Tarot Agenda

Van 2008 tot en met 2013 heb ik voor uitgeverij Schors geheel naar eigen inzicht de tarot agenda mogen maken, elk jaar weer een feestje om te doen. Elke editie heeft zijn eigen thema waar met het oog op de interpretatie van de tarot uitgebreid aandacht wordt besteed.

Alle tarot agenda’s zijn inmiddels uitverkocht.

© Het copyright van alle tarotdecks op deze pagina behoort toe aan Lo Scarabeo.

 

tarot agenda

Tarot Agenda 2008

De Tarot Agenda 2011 bespreekt alle 78 kaarten van het tarotspel, dit jaar The Universal Goddess Tarot. De agenda geeft uitleg van de oorsprong en de betekenis van het tarotspel, diverse tarotleggingen en informatie over recente tarotpublicaties. Elke week wordt er een kaart besproken en wordt de uitleg hiervan betrokken op de wijsheid en mythen van godinnen, wat het thema is van deze agenda.

 

 

tarot agenda

Tarot Agenda 2009

De Tarot Agenda 2011 bespreekt alle 78 kaarten van het tarotspel, dit jaar de Lo Scarabeo Tarot. De agenda geeft uitleg van de oorsprong en de betekenis van het tarotspel, diverse tarotleggingen en informatie over recente tarotpublicaties. Elke week wordt er een kaart besproken van de Lo Scarabeo Tarot en wordt de uitleg hiervan betrokken op toekomstvoorspelling, wat het thema is van deze agenda.

 

tarot agenda

Tarot Agenda 2010

De Tarot Agenda 2011 bespreekt alle 78 kaarten van het tarotspel, dit jaar de Tarot of the Sensual Wicca Tarot. De agenda geeft uitleg van de oorsprong en de betekenis van het tarotspel, diverse tarotleggingen en informatie over recente tarotpublicaties. Elke week wordt er een kaart besproken van the Sensual Wicca Tarot en wordt de uitleg hiervan betrokken op liefde en relaties, wat het thema is van deze agenda.

 

tarot agendaTarot Agenda 2011

De Tarot Agenda 2011 bespreekt alle 78 kaarten van het tarotspel, dit jaar the tarot of the 78 Doors. De agenda geeft uitleg van de oorsprong en de betekenis van het tarotspel, diverse tarotleggingen en informatie over recente tarotpublicaties. Elke week wordt er een kaart besproken van the 78 Doors Tarot en wordt de uitleg hiervan betrokken op welzijn en gezondheid, wat het thema is van deze agenda.

 

tarot agenda

Tarot Agenda 2012

De Tarot Agenda 2011 bespreekt alle 78 kaarten van het tarotspel, dit jaar the Wheel of the year Tarot. De agenda geeft uitleg van de oorsprong en de betekenis van het tarotspel, diverse tarotleggingen en informatie over recente tarotpublicaties. Elke week wordt er een kaart besproken van the Wheel of the year Tarot en wordt de uitleg hiervan betrokken op intuïtieve ontwikkeling, wat het thema is van deze agenda.

tarot agenda

Tarot Agenda 2013

De Tarot Agenda 2011 bespreekt alle 78 kaarten van het tarotspel, dit jaar the Law of attraction Tarot. De agenda geeft uitleg van de oorsprong en de betekenis van het tarotspel, diverse tarotleggingen en informatie over recente tarotpublicaties. Elke week wordt er een kaart besproken van the Law of Attraction Tarot en wordt de uitleg hiervan betrokken op de Wet van Aantrekking (the Secret), wat het thema is van deze agenda.

 

 

 

Boekenpagina >HOME

Nathalie Kriek >HOME