Vriendinnen horoscoop

Hoe kan het dat je met de één wel en met de ander niet zo goed door één deur kan? Het zou zomaar aan jullie sterrenbeelden kunnen liggen. Met wie heb je een match en wie kun je beter vermijden?

Eerder verschenen in VROUW Glossy.

 

Ram 

Met Tweelingen is de competitiedrang behoorlijk groot. Wel hebben jullie de grootste lol! Kreeft is iets te gevoelig, maar als je hier wat rekening mee houdt gaat het best. Stier is wat te passief, Steenbok te star en voor Weegschaal heb je geen geduld. Met Leeuw en Schorpioen klik je goed maar Boogschutter is jouw match!

Stier 

Tweelingen praat te veel en Leeuw blaast te hoog van de toren. De Ram en de Boogschutter gaan je te snel, Waterman is je te frivool en Schorpioen graaft je te diep. Kreeft en Maagd zijn gezellig! Hoewel je het met Weegschaal ondanks diverse meningsverschillen heel lang volhoudt, vind je bij Steenbok werkelijk rust.

Tweelingen 

Met Ram kun  je lachen, al vind je haar soms wel een weet-al. De Stier is je iets te saai maar desondanks zeker niet onaardig. Kreeft is een schatje maar blijft soms iets te veel hangen in het verleden. Met Weegschaal heb je veel gemeen, met Vissen kun je lachen maar door Waterman voel je je daadwerkelijk begrepen.

Kreeft 

Ram is je te dominant en Tweelingen te wispelturig. Met Stier zoek je graag de rust op, samen lekker eten is wat jullie graag doen. Met Schorpioen gaat het soms hard tegen hard, maar jullie begrijpen elkaar wel! Maagd laat zich graag door je bemoederen maar bij Vissen ben je echt jezelf.

Leeuw 

Maagd zeurt over niks, Weegschaal is te voorzichtig en Schorpioen claimt je te veel; benauwend! Ram is één van de weinigen die zich niet door jou laat ondersneeuwen en daarom vind je haar juist leuk; jullie zijn aan elkaar gewaagd net als jij en Boogschutter die graag op grappig sarcastische wijze een beetje de draak met je steekt.

Maagd  

Met Schorpioen zijn er veel overeenkomsten maar is er helaas ook veel onderlinge kritiek. Tegen Ram kijk je stiekem op. Met Stier heb je absoluut een klik, al vind je wel dat ze wat meer initiatief mag tonen. Door Kreeft laat je je graag vol stoppen met lekkers en Steenbok is loyaal; zij zal nooit over je roddelen.

Weegschaal 

Door Ram voel je je nogal opgejaagd, alles moet snel! Jij denkt liever rustig over de dingen na samen met Tweelingen; zij weet overal antwoord op. Schorpioen heeft een iets te scherpe tong en Leeuw brengt te veel onrust. Waterman en jij zijn Yin en Yang, maar juist tegenpolen vullen elkaar perfect aan!

Schorpioen 

Waar Leeuw vindt dat jij haar soms te veel claimt, vindt jij háár juist wat territoriaal wanneer je iets met iemand anders afspreekt. Weegschaal is je iets te naïef en Boogschutter te tegendraads. Jij en Steenbok begrijpen elkaar en Vissen kan goed luisteren. Ze geeft altijd eerlijk haar mening waar je ook echt iets aan hebt.

Boogschutter 

Tussen jou en Steenbok is (te) veel rivaliteit, jullie bieden continu tegen elkaar op. Schorpioen kun je moeilijk doorgronden en met Waterman haalt de rebel in je naar boven. Vissen daarentegen toont interesse en inlevingsvermogen en ook Ram denkt altijd met je mee. En sparren en feedback; laat je daar nu net behoefte aan hebben.

Steenbok  

Met Vissen vallen er ongemakkelijke stiltes maar met Schorpioen heb je veel gemeen. Hoewel Stier koppig kan zijn, kun je het prima met haar vinden. Waterman bewonder je en Boogschutter heeft het iets te hoog in haar bol. Met Maagd heb je het fijn! Jullie zijn even kritisch en kunnen samen heerlijk je beklag doen over alles.

Waterman  

Waar Stier is iets te behoudend voor je is, is Boogschutter iets te avontuurlijk; als je met haar op pad gaat gebeurt er altijd wel iéts. Hoewel je de gedachtegang van Weegschaal niet altijd begrijpt ben je wel graag bij haar. Met Tweelingen zit je helemaal op één lijn. Jullie raken niet uitgepraat. Friends for life!

Vissen 

Waar Vissen je opvrolijkt met haar droge humor, heb je met Steenbok weinig gemeen en dus ook weinig te bespreken. Met Kreeft ben je juist heel close. Wanneer je troost of advies nodig hebt is zij degene die je belt, zij kent je van haver tot gort. Ook Schorpioen vertrouw je blind; zij zal altijd voor je opkomen.

 

Online horoscopen >HOME.