Lifecoach

lifecoach zaanstad

Als lifecoach help ik u stap voor stap uw doelen te bereiken. Wanneer u bij mij komt zullen we samen bekijken wat u graag wilt bereiken en wat u hierbij in de weg staat of wat u hierbij zelf in de weg laat staan. Niet zelden worden levensdoelen niet bereikt door het eigen gedachten -of gedragspatroon. Is dit bij u ook het geval? Dan kunnen we hier samen iets aan doen!

Hierbij maken we gebruik van de logische niveaus van Bateson.

De logische niveaus van Bateson is een door Gregory Bateson en Robert Dilts ontworpen – simpel ogende – piramide met als uitgangspunt: iedereen kan zijn of haar levensdoelen bereiken door de obstakels uit de weg te ruimen die hij op zijn weg naar succes tegenkomt.

Om erachter te komen waar deze obstakels zich bevinden beklimmen we een denkbeeldige piramide die bestaat uit zes niveaus.

  1.   Omgeving
  2.   Gedrag
  3.   Kwaliteiten (capaciteiten, vermogen, kennis)
  4.   Overtuigingen en waarden (waarheden)
  5.   Identiteit
  6.   Zingeving (doel, missie, spiritualiteit)

Wat kan ik als lifecoach voor u doen?

Stap voor stap beklimmen we de piramide. Na elk thema dat we hebben behandeld stel ik u wat vragen en gaan we samen de diepte in met speciale inzicht -en psychologische kaarten.

1. Omgeving
We beginnen onderaan de piramide bij de omgeving. Ook al zijn uw intenties nog zo goed, uw omgeving kan een waar obstakel vormen. Uw partner, uw kinderen, uw ouders, uw familie, etc .

Vragen: waar reageert u op, wat heeft invloed op u?

Verdieping: hoe kunt u dit patroon doorbreken.

2. Gedrag
Acties en reacties. Wat doet u, hoe reageert u in bepaalde situaties, hoe gedraagt u zich ten opzichte van uw omgeving, zowel verbaal als non verbaal.

Vragen: wat doe ik, hoe handel ik, wat is mijn gedrag en (hoe) is dit waarneembaar door de omgeving?

Verdieping: wat wilt, kunt en moet u hieraan veranderen met het oog op het bereiken van uw doelen.

3. Kwaliteiten 
Uw kennis, talenten, inzichten, kwaliteiten en vaardigheden.

Vragen: Over weke kennis beschikt u, welk talent bezit u, wat kunt u zoal en hoe sluit uw aangeboren talent aan op uw aangeleerde vaardigheden?

Verdieping: Hoe voegt u kennis, talent en vaardigheid op de juiste manier samen zodat u een en ander op de juiste manier kunt inzetten bij het bereiken van uw doelen.

4. Overtuigingen en waarden
Uw innerlijke drijfveren, normen, waarden, (voor)oordelen en verwachtingen. Wat is aangeleerd, aangepraat, wat is afkomstig van uzelf en welke ervaringen hebben dit teweeggebracht?

Vragen: waarom wilt u het, waarom doet u het, wat vindt u belangrijk, waar gaat het u om?

Verdieping: welke overtuigingen, normen en waarden werken in uw voor of nadeel bij het bereiken van uw doelen.

5. Identiteit
Het zelfbeeld, de zelfwaardering en het eigenwaarde. Hoe denkt u over zichzelf, hoe ziet u zichzelf, hoe wilt u dat anderen u zien en hoe belangrijk is dit voor u.

Vragen: wie bent u, waarom ziet u zichzelf op deze manier, hoe bent u zo geworden, waarom is het belangrijk voor u waarom anderen u op een bepaalde manier zien?

Verdieping: in hoeverre kunt en durft u zichzelf te zijn of te worden en in hoeverre draagt dit bij aan het bereiken van uw doelen.

6. Zingeving 

Hier komen we bij uw eigen spiritualiteit. De zin van uw bestaan. Waar doet u het eigenlijk allemaal voor, wat is het hoogst mogelijke dat u kunt en wilt bereiken.

Vragen: wat geeft werkelijk zin aan uw bestaan, waardoor zou u (meer) innerlijke rust kunnen ervaren, wat verstaat u onder geluk en rijkdom?

Verdieping: wat zult u moeten doen en vooral laten om het hoogst haalbare geluksgevoel te ervaren en uw doelen te bereiken.

De momenten dat we ons bezighouden met ‘verdieping’ help ik u de oplossingen te vinden middels fijne en mooie spirituele hulpmiddelen als pendels, inzichtkaarten, coachkaarten en psychologische kaarten die we op verschillende manieren kunnen inzetten.

De kosten voor een consult bedragen € 75,00 per uur of € 37,50 per half uur. Dit is  inclusief 21% BTW. 

 

De VIP Tarot Salon bevindt zich in Krommenie (Zaanstad), omgeving

Assendelft | Wormerveer | Westzaan | Koog aan de Zaan | Zaandijk | Zaandam

Wilt u liever een consult via WhatsAppe-mail, Zoom, Whereby of Skype? Ook dat is mogelijk. Hiervoor gelden andere tarieven, klikt u voor meer informatie op de linkjes.

 

Afspraken

Een afspraak maken in de salon is mogelijk via:

Maak een afspraak knop

 

Betalingen

Betaling mogelijk via pin of contant.

 

VIP Coach >HOME.

coaching Krommenie Zaanstad