Afslanken met appelazijn

appelazijn natuurlijk hulpmiddel bij afslanken

Afslanken met appelazijn, feit of fabel? Appelazijn is van oudsher bij afslanken een natuurlijk hulpmiddel. Niet zelden werd in de jaren 70 fotomodellen aangeraden een week voor een fotoshoot appelazijn te slikken voor nog wat extra gewichtsverlies.

Appelazijn is een natuurlijk product dat afkomstig is van gegiste appels en bezit daardoor ook vitaminen en mineralen. Appelazijn behoort tot de voedingssupplementen en schijnt bij te dragen aan de stofwisseling en de trek tussendoor af te nemen.

Sommige mensen zeggen veel baat te hebben bij het gebruik van appelazijn, anderen helemaal niet.

Bekend is wel dat het vooral vochtafdrijvend werkt, dus voor degenen die veel vocht vasthouden zou het een (tijdelijk) goed hulpmiddel kunnen zijn.

Persoonlijk heb ik wel goede ervaringen met appelazijncapsules. Er is nooit aangetoond dat het schadelijk voor de gezondheid zou kunnen zijn. Sterker nog het verhoogt de weerstand.

Appelazijn is niet zo lekker om te drinken. Als je ervoor kiest het te drinken, vermeng het dan met water en wat honing. Drink het vooral niet puur!

Zelf kies ik liever voor appelazijn in capsule-vorm. Ik slik er drie per dag, één voor elke maaltijd. Het glas water waarmee ik de capsule inneem zorgt er tevens voor dat ik tijdens de maaltijd  eerder een vol gevoel krijg en daardoor minder eet; win win!

Al na de eerste dag merk je hoe vaak je naar het toilet moet om te plassen. Wanneer je de appelazijncapsules gebruikt in combinatie met zes glazen water/ thee per dag en daarbij weinig tot niet snoept, veel beweegt en regelmatig eet, is mijn ervaring dat het goed mogelijk is om de eerste week al twee kilo af te vallen!

Neem ongeveer een half uur voor de maaltijd een capsule in met water. Je maag schijnt dan tegen de tijd dat het voedsel daar arriveert de ideale zuurgraad te hebben om het voedsel te verteren.

Wil je zelf ook proberen afslanken met appelazijn? Klik dan >HIER voor de verschillende vormen van appelazijn. Pure azijn, pure capsules en capsules met toegevoegde vetverbranders, de keuze is reuze.

 

Bovenstaande tekst is eerder verschenen in het Balansboek. Het boek is inmiddels uitverkocht, maar mogelijk nog tweedehands te bestellen via onderstaande link.

Het Balansboek

 

Afslank blog >HOME

Gratis online afslankprogramma: www.123balansen.nl