Online orakels

tarotkaarten, speelkaarten, dominostenen

  • De onzichtbare wereld
  • Afslank orakel
  • Domino-orakel
  • Zigeuner orakel
  • Liefdestarot

Online orakels

Online orakels

In opdracht (van o.a. Astro-Media en het platform Koorddanser) heb ik in naar eigen inzicht onderstaande online orakels/kaartleggingen ontwikkeld.

Bent u op zoek naar een snel antwoord op uw vraag of een meer uitgebreide weeklegging?

Hier vindt u diverse anders-dan-anders online orakels die u wellicht verder kunnen helpen.

Online orakels hebben niet alle wijsheid in pacht, wel kunnen ze nu net dat beetje inzicht bieden dat u nodig had. 

Online orakels

De onzichtbare wereld

De onzichtbare wereld

Gratis tarot kaartlegging waarmee u antwoorden kunt krijgen over een overleden dierbare. Middels de kaarten die u trekt, worden uw herinneringen aan deze overledene uit uw onderbewustzijn opgediept waardoor u direct de link legt met bepaalde ervaringen of gesprekken die u met uw overleden dierbare heeft gehad. Hier kan ook het antwoord op uw vraag bij zitten.

Klik
Gratis tarot afslank coachkaart

Gratis tarot afslank coachkaart

Als u zich aanwent hier elke morgen een 'coach kaart' te trekken, dan zult u steeds vaker merken dat u op een later tijdstip, wanneer u iets wilt gaan eten dat niet erg verantwoord is, vergeet water te drinken of te weinig beweegt, onbewust de link met de boodschap van uw coach kaart legt.

Klik
Gratis gypsy domino-dagsteen

Gratis gypsy domino-dagsteen

Het Gypsy Domino orakel heb ik speciaal gecreëerd voor online gebruik en biedt zowel toekomstvoorspellingen als inzichten. Hoewel het hier vooral om spiritueel entertainment gaat, kunnen de boodschappen van de stenen wel degelijk uw ogen openen met betrekking tot uw huidige situatie.

Klik
Gypsy domino-weeklegging

Gypsy domino-weeklegging

Met behulp van het domino orakel is het mogelijk om te bekijken wat u de komende week kunt verwachten op het gebied van carrière, financiën, vriendschap en liefde. Ook maken de stenen u attent op de valkuilen waarmee u rekening kunt houden en bevat deze reading bruikbare adviezen.

Klik
Gratis zigeuner-dagkaart

Gratis zigeuner-dagkaart

Het online zigeuner orakel heb ik ontwikkeld op basis van de traditionele kaartlegkunst van oude zigeunerfamilies die hier in het verre verleden tijdens het rondreizen hun brood mee verdienden. Trek uw gratis gypsy dagkaart en de kans is groot dat er zomaar een puzzelstukje op zijn plek valt.

Klik
Zigeuner weeklegging

Zigeuner weeklegging

Weekvoorspelling dmv de eeuwenoude traditionele speelkaarten. Gypsies hadden hun eigen manier om de ruiten, harten, schoppen en klaveren te interpreteren. Deze kaartlegging vertelt u wat u de komende week kunt verwachten op het algemene vlak en op het gebied van liefde, werk, financiën en welzijn.

Klik
Zigeuner Shuvani-legging

Zigeuner Shuvani-legging

Gypsy waarzegsters worden Shuvani's genoemd. Zij zijn meesteressen in het voorspellen, juist doordat zij geleerd hebben goed naar hun intuïtie te luisteren. Deze reading gaat over uw eigen spirituele ontwikkeling en is een leidraad voor uw eigen persoonlijke groei.

Klik
Zigeuner regressielegging

Zigeuner regressielegging

Tijdens dit regressie-consult wordt duidelijk wat de oorzaak van uw probleem is en kunt u lezen wat het gevolg is als u op deze manier door gaat. Ook krijgt u bruikbare adviezen om mee aan de slag te gaan. Deze reading biedt niet alleen inzicht, maar ook oplossingen!

Klik
Liefdeskaart

Liefdeskaart

Maandelijkse liefdeslegging voor het spirituele platform Koorddanser. Elke maand trek ik drie tarotkaarten voor de liefde. Wat is de liefdesenergie de komende maand, wat is volgens de tarot wel verstandig om te doen en wat kunt u beter laten?

Klik