Nathaliekriek.nl

De Tarot als Dagkaart

De Tarot als Dagkaart

Het boek ‘De Tarot als Dagkaart’ is momenteel in de herziene herdruk. De eerste druk dateert uit 2012. Inmiddels is de eerste druk geheel uitverkocht. Daarom vond ik het tijd voor een nieuw jasje.

Aan de berekeningen is in tegenstelling tot de oorspronkelijke uitgave ook de Kleine Arcana toegevoegd, wat de berekeningen een stuk nauwkeuriger maakt. Tevens heeft deze nieuwe editie een moderne cover en is de binnenzijde geprint op licht glanzend papier hetgeen het boek een mooie rustgevende en luxe uitstraling geeft.

 

de tarot als dagkaart

 

 

De Tarot als Dagkaart

De Tarot als Dagkaart is een handig boekje in tas formaat dat op meerdere manieren is te gebruiken. Handig om mee te nemen en op elk moment van de dag even te raadplegen. Op basis van een korte rekensom op basis van de datum komt u erachter wat de Tarot Dagkaart is die u direct laat zien in welk teken deze dag staat en hoe u zich kunt voorbereiden op algemene gebeurtenissen omtrent liefde, vriendschap, financiën, werk en welzijn.

De informatie wordt dagelijks aangevuld met een eye-opener en een spreuk van de dag. Uiteraard kunt u ook de Tarot Dagkaart berekenen van een dag in de toekomst waarop u bijvoorbeeld een belangrijke afspraak heeft gepland of op vakantie gaat. Gaat u liever meer intuïtief te werk? In dat geval kunt u Tarot Dagkaart gewoon blind uit uw tarotdeck trekken zoals u bij een reguliere reading zou doen en u laten inspireren door de uitleg die bij ‘uw’ kaart in het boekje staat beschreven.

Zodra het boek verkrijgbaar is volgt hier de inhoudsopgave plus de link naar bestellen.

Meer tarotboeken zien?

Klik >HIER voor meer info over Numerologie en Tarot in een Handomdraai.

Klik >HIER voor meer info over De Tarot in het Kort.

Klik >HIER voor meer info over De Intuïtieve Tarot.

Klik >HIER voor alle nieuwe boeken op een rij en het hoe en waarom.

tarotboeken