Droomduiding

Zijn dromen bedrog? Absoluut! Toch zit er meer achter onze nachtelijke avonturen dan we denken. Een psychologische droomduiding biedt hier uitkomst! Heeft u interesse in een bijzondere droomrubriek waar uw kijkers, lezers of bezoekers hun dromen kunnen insturen om deze vervolgens te laten verklaren middels droompsychologie?

Droomrubriek

Eerder verzorgde ik voor VROUW – naar eigen idee – de rubriek: Waanzinnig gedroomd, waar lezeressen hun dromen konden insturen, die ik vervolgens voor hen analyseerde middels een uitgebreide droomduiding. Lezeres Cinderella behoorde tot de gelukkige winnaressen en schreef vervolgens een blog over haar ervaring.

“Toen mijn droom online kwam en ik de analyse door las, was ik echt blij verrast!  De analyse die Nathalie Kriek voor mij gemaakt heeft,  slaat precies de spijker op zijn kop. In deze ene analyse beschrijft ze precies hoe ik mij voel en wat er in mij omgaat!  Het was gewoon een beetje eng.  Ik ken deze vrouw helemaal niet, ik heb haar nog nooit ontmoet maar aan de hand van mijn droom weet ze precies te vertellen wat er in mij leven speelt.  Als ik het terug lees krijg ik er nog steeds kippenvel van!”

Tevens is het mogelijk om een item in uw tijdschrift, glossy of (online) programma te realiseren waarin u wellicht dieper wilt ingaan op het fenomeen ‘slaap’ in het algemeen.

Want… wat zijn dromen nu precies? Waar komen ze vandaan? Waarom onthouden we de meeste dromen niet? Kun je met je ogen open slapen? Wat is eigenlijk ‘slaapparalyse’? Hoe ontstaan voorspellende dromen en…ook niet onbelangrijk: wat doe je tegen nachtmerries?

Dit is slechts het topje van de ijsberg van de leuke en interessante vragen die zowel beknopt als uitvoerig behandeld kunnen worden.

Voorbeelden:

Wat betekent het als je in je droom seks hebt met… (VROUW/Telegraaf).

De leukste vragen over slapen (videoproductie)

 

OKP >HOME