Nathaliekriek.nl

Veelzijdig columnist

creatieve veelzijdige columnist

Bent u op zoek naar een freelance, allround  en dus veelzijdig  columnist? Wellicht kan ik u van dienst zijn. Ik ben niet alleen creatief met taal, maar – niet onbelangrijk –  ook met het verhaal! Dankzij het feit dat ik  decennia lang met mensen uit alle lagen van de bevolking heb gewerkt, kan ik me prima inleven in uw doelgroep. Waar zien zij de humor van in? Wat ontroert hen? Waar ergeren ze zich aan? Waardoor gaan ze letterlijk door het dak van opwinding?

Bent u zelf degene die een column dient te schrijven maar heeft u even geen inspiratie of last van een writersblock? Ik denk niet in problemen maar in oplossingen: met behulp van mijn service op het gebied van ghostwriting haalt u alsnog uw deadline. Wanneer u lekker slaapt, haal ik moeiteloos een nachtje voor u door!

Veelzijdig columnist met gevoel voor humor

Waar een veelzijdig columnist in de eerste plaats natuurlijk op de hoogte dient te zijn van het onderwerp waar hij/zij over schrijft (ik graaf me er helemaal in), is het vaak ook belangrijk de tekst hier en daar van de nodige humor en kritische kanttekeningen te voorzien.

Persoonlijk houd ik wel van een beetje cynisme en sarcasme, maar ik begrijp ook dat dit niet altijd en overal gepast of gewenst is. De tone of voice van de column bepaalt u dan ook helemaal zelf. Hoe wilt u overkomen op uw doelgroep? Wat wilt u uitdragen?

Als freelance media tekstschrijver heb ik al veel ervaring opgedaan en van het doen van een flinke portie research is nog nooit iemand slechter geworden. Dus.

 

Enkele voorbeelden:

Memoires van een tarotist

Panorama

Tattoo Planet Magazine

Zilver

VROUW