Nathaliekriek.nl

Veelzijdig columnist

creatieve veelzijdige columnist

Bent u op zoek naar een veelzijdig columnist? Wellicht kan ik u van dienst zijn. Naast spirituele onderwerpen, schrijf ik namelijk ook graag over andere zaken. Zo schreef ik voor de luxe Zaanse huis-aan-huis glossy Zilver een column over ‘het leven’ en voor weekblad Panorama een tiendelige serie  over het wel en wee in de Zaanse tattooshop (Kingdom Tattoos) waar ik een half jaar heb gewerkt als shopmanager. Tevens heb ik voor Tattoo Planet Magazine – naar eigen idee – twee columns geschreven.

Waar een veelzijdig columnist in de eerste plaats natuurlijk op de hoogte dient te zijn van het onderwerp waar hij/zij over schrijft, is het vaak ook belangrijk de tekst hier en daar van de nodige humor en kritische kanttekeningen te voorzien. Persoonlijk houd ik wel van een beetje cynisme en sarcasme, maar ik begrijp ook dat dit niet altijd en overal gepast of gewenst is. De tone of voice van de column bepaalt u dan ook helemaal zelf. Hoe wilt u overkomen op uw doelgroep? Wat wilt u uitdragen?

Vaak heb ik aan een half woord genoeg en behoort het schrijven van een proefcolumn ter beoordeling tot de standaard procedure. Bent u zelf degene die een column dient te schrijven maar heeft u even geen inspiratie of last van een writersblock? Ik denk niet in problemen maar in oplossingen: met behulp van mijn service op het gebied van ghostwriting haalt u alsnog uw deadline!

 

Enkele voorbeelden vindt u hier:

Memoires van een tarotist

Panorama

Tattoo Planet Magazine

Zilver

VROUW