Veelzijdig columnist

Bent u op zoek naar een freelance, allround  en dus veelzijdig  columnist? Wellicht kan ik u van dienst zijn. Ik ben niet alleen creatief met taal, maar – niet onbelangrijk –  ook met het verhaal!

Dankzij het feit dat ik  decennia lang met mensen uit alle lagen van de bevolking heb gewerkt, kan ik me prima inleven in uw doelgroep. Waar zien zij de humor van in? Wat ontroert hen? Waar ergeren ze zich aan? Waardoor gaan ze door het dak van opwinding?

Bent u zelf degene die een column moet schrijven maar heeft u even geen inspiratie of last van een writersblock? Ik denk niet in problemen maar in oplossingen: met behulp van mijn service op het gebied van ghostwriting haalt u alsnog uw deadline. Wanneer u lekker slaapt, haal ik moeiteloos een nachtje voor u door!

Veelzijdig columnist met gevoel voor humor

Waar een veelzijdig columnist in de eerste plaats natuurlijk op de hoogte dient te zijn van het onderwerp waar hij/zij over schrijft (ik graaf me er helemaal in), is het ook niet onbelangrijk de tekst hier en daar van de nodige bijtende humor en kritische kanttekeningen te voorzien.

Persoonlijk houd ik wel van een beetje cynisme en sarcasme, het mag best een beetje schuren. Aan de andere kant begrijp ook dat dit niet altijd en overal gepast of gewenst is.

De tone of voice van de column bepaalt u dan ook helemaal zelf evenals de grens. Dat ik er niet nét overheen ga kan ik echter niet beloven….

Ondanks het feit dat ik de tekst schrijf, heeft u gelukkig wel het laatste woord. Er is dus altijd ruimte voor correcties en andere wijzigingen. Of toch een ietwat gematigder toon indien gewenst.

Hoe wilt u overkomen op uw doelgroep? Wat wilt u uitdragen?

Your wish is my command.

 

Enkele voorbeelden:

Crimineel

Panorama

Tattoo Planet Magazine

VROUW

 

OKP >HOME