Open Kaart Producties
Nathalie Kriek

schrijft voor u de sterren van de hemel

Neem contact opOver Nathalie

Allround freelance tekstschrijver

Allround freelance tekstschrijver

Alles is met een pen te beschrijven, dus dit doe ik dan ook. Vooral op het gebied van astrologie, tarot, waarzegkaarten,  handlezen, face-profiling, spiritualiteit, mindfulness, psyche en paranormale zaken.

Hoewel u mij ook gewoon als allround tekstschrijver kunt inhuren voor

heb ik me daarnaast vooral gespecialiseerd in spiritueel entertainment en astrologische content.

Indien gewenst kan ik:

Welkom op de website van Open Kaart  Producties, het meest veelzijdige bedrijf op het gebied van creatieve content en media spiritainment.

www.openkaartproducties.nl

BLOG

Wat kan ik voor u doen?

Spiritueel

Spiritueel

Heeft u een artikel nodig over oud bijgeloof, vrijdag de 13e, helderziendheid, psychometrie, visioenen, telepathie, uittredingen, spoken, geesten, glaasje draaien of andere paranormale zaken? Of gaat u toch voor spiritualiteit en mindfulness? Ik kan u er alles over vertellen.

Lees verder...
Non spiritueel

Non spiritueel

Blijft u liever met beide benen op de grond en bent u meer geïnteresseerd in teksten van niet-spirituele aard, is dit uiteraard ook mogelijk. Ik heb een brede interesse en vind bijna alles leuk om over te schrijven. Ik ga zelden een uitdaging uit de weg en ben niet vies van een beetje research!

Lees verder...
Ghostwriting

Ghostwriting

Behalve dat ik me dankzij mijn jarenlange praktijkervaring prima in uw doelgroep kan inleven, kan ik me zeker ook verplaatsen in u! Indien u zelf geen tijd, inspiratie of gewoon geen zin heeft om uw eigen teksten te schrijven, neem ik u deze taak graag uit handen. Uiteraard in uw eigen woorden.

Lees verder...
Columns

Columns

Persoonlijk houd ik wel van een beetje cynisme, maar ik begrijp ook dat dit niet altijd en overal gepast of gewenst is. De tone of voice van de column bepaalt u dan ook helemaal zelf. Hoe wilt u overkomen op uw doelgroep? Wat wilt u uitdragen? Ik leef me graag in in uw lezerspubliek.

Lees verder...
Verhalen

Verhalen

Bent u voor uw special op zoek naar fijne content? Ik schrijf o.a. romantische love story's, erotische avonturen, mysterieuze vertellingen, bizarre sprookjes voor volwassenen, huiveringwekkende spookverhalen en alles daar tussenin.

Lees verder...
Horoscopen

Horoscopen

Horoscopen of andere astrologische content nodig? Zoekt u een tekstschrijver horoscopen? Open Kaart Producties levert voor diverse media doeleinden diverse dag, week, maand -en jaarhoroscopen en andere teksten van astrologische aard.

Lees verder...
Tarotleggingen

Tarotleggingen

Of u nu een tarot kaartlegging nodig hebt voor uw tijdschrift, magazine, website of mobiele dienst; voor elke vraag bestaat een passend legpatroon. Liefde, vriendschap, financiën, werk en welzijn. Of trakteert u uw lezers liever op een dag, week, maand -of jaarkaart?

Lees verder...
Voorspellingen

Voorspellingen

Voetbaluitslagen, de Elfstedentocht, de politiek, het koningshuis, de media; je kunt het zo gek niet bedenken of er valt een voorspelling over te doen. Is er iemand prominent in het nieuws? En wat staat ons het komend jaar allemaal te wachten? Let me spiritain you!

Lees verder...
Droompsychologie

Droompsychologie

Zijn dromen bedrog? Absoluut! Maar wat zijn dromen nu eigenlijk precies? Waar komen ze vandaan en waarom onthouden we de meeste dromen niet? Kun je met je ogen open slapen? Wat is eigenlijk ‘slaapparalyse’? Hoe ontstaan voorspellende dromen en…ook niet onbelangrijk: wat doe je tegen nachtmerries? Gelukkig kan ik u dit haarfijn uitleggen.

Lees verder...
Gesponsorde content

Gesponsorde content

Ook voor gesponsorde content c.q. advertorials kunt u hier terecht. Als 'Spiriblogger' blog ik graag en veel over spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Mindfulness, de menselijke psyche, psychologisch afslanken, droompsychologie, tarot, astrologie, de zin en onzin van waarzeggen en alles daar tussenin.

Lees verder...
Media spiritainment

Media spiritainment

Wat online of in print is uit te werken is ook prima te realiseren op beeld en geluid. Soms breidt spiritueel entertainment zich uit naar video, internet of TV in de vorm van een interview op basis van tarot of een persoonlijke voorspelling op basis van astrologie. Meer over media spiritainment leest u hier.

Lees verder...
Boeken

Boeken

Inmiddels heb ik tien (esoterische) zelfhulp boeken geschreven. Hier vindt u boeken met als onderwerp tarot, numerologie, Chinese astrologie, ADHD, glaasje draaien, psychologisch afvallen etc. Bent u meer een liefhebber van spirituele non-fictie romans? Dan is het boek 'Lewis & Lola' beslist iets voor u.

Lees verder...

Open Kaart Producties werkt(e) samen met o.a.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag?

Open Kaart Producties

VIP Tarot Salon

06 252 018 45
info@nathalie-kriek.nl

KvK-nummer: 64627969

BTW-nummer: NL002106493B92

Neemt u gerust contact met mij op.