Voorspellingen

Voorspellingen. Voetbaluitslagen, de Elfstedentocht, de politiek, het koningshuis, de media; je kunt het zo gek niet bedenken of er valt een voorspelling over te doen. Is er iemand prominent in het nieuws? Is er een belangrijke gebeurtenis op handen? Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Let me spiritain you!

Ben ik helderziend of paranormaal begaafd? Zeker niet. Durf ik me desondanks toch te wagen aan het doen van toekomstvoorspellingen? Absoluut.

Persoonlijk ben ik van mening dat geen enkel persoon over (paranormale) voorspellende gaven beschikt. Iedereen die voorspellende uitspraken doet, baseert zich hierbij voornamelijk op zijn eigen intuïtie, gezond verstand en logisch denk -en inschattingsvermogen. Ook de fenomenen toeval en geluk spelen hierbij een belangrijke rol.

Ook ik doe mijn voorspellingen op basis van 1+1=2 in combinatie met een beetje geluk, alleen laat ik me hierbij inspireren door tarot, astrologie, numerologie, pendel en andere spirituele hulpmiddelen. Vooral omdat dit gewoon ontzettend leuk is om te doen.

Media waarzegster

Opvallend is wel, dat ik er als niet paranormaal begaafd ‘media waarzegster’ niet vaker naast zit dan de gerenommeerde mediums, paragnosten en andere helderzienden. Tevens is de hoeveelheid voltreffers die ik de afgelopen jaren heb gehad vergelijkbaar met die van de waarzeggers die wél beweren over bovennatuurlijke gaven te beschikken.

Zegt dit over mij dat ik stiekem tóch paranormaal begaafd ben, of… dat zij ook vooral werken op basis van menselijke intuïtie en hun eigen inschattingsvermogen?

In de afgelopen jaren heb ik voorspellingen mogen doen voor oa: ParaVisie, Hart van Nederland, VROUW, Telegraaf, &C.

Enkele voorbeelden:

Algemene voorspellingen

Bron: Hart van Nederland

Zie ook:

Wanneer het coronavirus in Nederland onder controle zal zijn

Zo ontwikkelt het coronavirus zich in Nederland

FC Twente wordt Nederlands kampioen

Donald Trump wordt de nieuwe president van Amerika (VROUW)

Geert Wilders nieuwe premier? (VROUW)

Lichtpuntjes: 2018 wordt lang zo slecht nog niet! (Telegraaf)

 

OKP >HOME