Donald Trump president van Amerika

Eerder verschenen op VROUW.nl.

 

Als tarotist-astroloog kon Nathalie Kriek het niet laten een ‘kaartje te leggen’ voor de Amerikaanse verkiezingen, waarvan de verrassende uitslag inmiddels bekend is. Lees hieronder hoe juist zij die voorspelde!

Hillary

Hillary is moe. Ze lijkt het steeds minder goed te kunnen bolwerken en lijdt enorm onder de negativiteit die over haar wordt uitgestort. Waarschijnlijk volgt de genadeklap vandaag nog, heeft Trump nog een troef achter de hand die Clinton flink van haar stuk zal brengen.

Desondanks verwacht ze op de valreep nog een goede ontwikkeling, een nieuwe kans waarmee ze na de email-affaire en alle speculaties omtrent haar vermeende drankprobleem, drugsgebruik en onoprechtheid het vertrouwen van een groot deel van de bevolking terug kan winnen.

Toch zal het niet genoeg zijn. Hillary kan zich steeds slechter staande houden en geheel onverwacht zal het haar toch allemaal teveel worden. Ze dreigt in te storten. Zelfs een gedwongen rustpauze of ziekenhuisopname is niet ondenkbaar. Een combinatie van haar eigen twijfels, stress en ziekte lijkt haar er langzaam maar zeker onder te krijgen. Dit straalt ze uit naar het volk waardoor de kiezers steeds minder vertrouwen in haar krijgen. De Amerikanen willen een sterke leider.

Uiteindelijk zal blijken dat het presidentschap te hoog gegrepen is voor Hillary. Zelfs als zij als winnaar uit deze strijd zou komen, wat naar mijn idee niet gaat gebeuren, zal zij uiteindelijk eieren voor haar geld kiezen. Zuinig omspringen met haar tijd en energie zal er voor moeten zorgen dat ze er weer helemaal bovenop komt. Ze zal mettertijd een andere functie gaan bekleden. Niet die van de eerste vrouwelijke Amerikaanse president.

Donald

Donald Trump lijkt zich op dit moment zorgen te maken. Hoewel hij dit niet laat blijken, vreet de onzekerheid aan hem. Het kan nog alle kanten op gaan. Ook het feit dat hij bepaalde uitspraken heeft gedaan die hij niet kan nakomen, houdt hem bezig. Sommige beloften die hij heeft gedaan, kan hij simpelweg niet waarmaken. Hij bereidt zich nu al voor hoe hij dit naar buiten zal brengen, mocht hij deze verkiezing daadwerkelijk gaan winnen. En die kans is groot. Groter dan iedereen denkt.

Toch zal er geheel onverwacht een gebeurtenis plaatsvinden waardoor Trump na alle zenuwslopende maanden het presidentschap als het ware zomaar in de schoot geworpen krijgt. De kans is groot dat dit te maken heeft met de gezondheid van Hillary Clinton die zich bepaalde beschuldigingen en verwijten veel meer aantrekt dan zij laat merken.

Het gevolg is wel dat hij meer aangepast gedrag zal moeten gaan vertonen, zijn houding zal moeten bijstellen en diverse uitspraken uit het verleden zal moeten verantwoorden om geloofwaardig te blijven. Dit zal hem verbazingwekkend goed afgaan. Wanneer Trump gekozen is, zal de wereld versteld staan. Trump zal omslaan als een blad aan een boom. Een heel ander persoon zal zichtbaar worden. Het arrogante masker gaat af. Hij zal een veel gematigder houding aannemen dan we van hem gewend zijn.

Conclusie

Op basis van wat ik in hun foto’s lees plus de afbeeldingen van de tarot die ik op beide kandidaten heb betrokken, voorspel ik dat Donald Trump gekozen zal worden als de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Natuurlijk zijn algemene voorspellingen altijd gebaseerd op amusement en entertainment en blijft het om deze reden vooral gissen. Desondanks heb ik mijn best gedaan om tijdens deze reading zoveel mogelijk gebruik te maken van mijn mensenkennis, inschattingsvermogen en ervaring als tarotiste. En mocht ik ernaast zitten, dan heb ik het in ieder geval geprobeerd…

Bron: VROUW

Uitslag

 

Terug naar > Voorspellingen.