Tarotleggingen

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die tevens kennis heeft van tarotkaarten en zelf ook in staat is nieuwe tarotleggingen te ontwikkelen? Dan heeft u deze zojuist gevonden! Open Kaart producties levert alle soorten tarotleggingen voor uw tijdschrift, magazine, website of mobiele dienst.

Voor elke vraag, elk onderwerp bestaat een passende tarotlegging. Liefde, vriendschap, financiën, werk, welzijn en alles daar tussenin. Trakteert u uw lezers liever op een algemene tarot dag, week, maand – of jaarkaart? Alles is mogelijk!

Tarotkaarten zijn oorspronkelijk bedoeld om via een tarotlezing meer zelfinzicht te verkrijgen. Ook kunnen tarot kaarten opheldering geven over een bepaalde situatie waarin u verkeert of u helpen bij het nemen van een lastige beslissing.

Sommige tarot readers zeggen dat het niet mogelijk is om door middel van tarot de toekomst te voorspellen. Dit is gedeeltelijk waar. In sommige gevallen is het wel degelijk mogelijk…

Nieuwsgierig? Ik leg het u graag allemaal uit.

Of u nu kiest voor tarotkaarten, gewone speelkaarten, zigeunerkaarten, Lenormandkaarten, orakelkaarten, engelenkaarten of iets anders, Open Kaart Producties is van alle spirituele markten thuis!

Tarotleggingen in de media

Voor diverse websites schreef ik (naar eigen idee) de teksten voor het zigeuner orakel, het domino orakel en diverse online tarot kaartleggingen.

Enkele voorbeelden:

De onzichtbare wereld

Tarot afslank coachkaart

Dubbelinterview met cliënt Claudia voor het magazine van Catherine Keyl.

Voor Beau Monde deed ik een tarot reading over Cameron Diaz waarbij me gevraagd werd te kijken of zij binnenkort nog zou gaan acteren..

BN-ers

Onder het mom van ‘spiritainment’ komen er wel eens BN-ers bij mij langs (of ik bij hen) wat leuke artikelen, interessante gesprekken of grappige filmpjes oplevert.

Bastiaan Ragas schoof met VROUW journaliste Sabine Leenhouts bij mij aan voor een uitgebreide tarot sessie. Niet alleen aan tafel durfde hij redelijk ‘open kaart’ te spelen; in zijn column deed hij het nog eens dunnetjes over!

Geraldine Kemper vroeg zich af of zij met de koop van haar huis in Amsterdam de juiste keuze heeft gemaakt.

Chantal Janzen amuseerde zich kostelijk tijdens haar persoonlijke tarot consult waarin we vooruit blikten op het nieuwe jaar.

Kim Querfurth en Fiona Hering waren zo enthousiast over hun duo tarotreading dat ze ter plekke besloten om zelf een tarot cursus te gaan doen.

De jongens van Super Gaande waren aanvankelijk wat sceptisch maar ontdekten na ons gesprek dat ze er toch meer voor open stonden dan ze dachten.

 

OKP >HOME

Bron: VROUW