Nathaliekriek.nl

Tarotleggingen

tarotleggingen

Bent u op zoek naar een tekstschrijver die tevens kennis heeft van tarotkaarten en zelf ook in staat is nieuwe tarotleggingen te ontwikkelen? Dan heeft u deze zojuist gevonden! Open Kaart producties levert alle soorten tarotleggingen voor uw tijdschrift, magazine, website of mobiele dienst.

Wilt u liever een persoonlijke tarot kaartlegging organiseren voor iemand die bijvoorbeeld in uw programma te gast is of over wie u een artikel schrijft? Geen enkel probleem.

Voor elke vraag, elk onderwerp bestaat een passende tarot reading. Liefde, vriendschap, financiën, werk, welzijn en alles daar tussenin. Trakteert u uw lezers liever op een algemene tarot dag-; week-; maand-; of jaarkaart of gaat u toch liever voor een uitgebreide waarzeg legging met de Franse Lenormand? Alles is mogelijk!

Of u nu kiest voor tarotkaarten, gewone speelkaarten, orakelkaarten of iets anders, Open Kaart Producties is van alle spirituele markten thuis!

Tarot kaarten in de media

Voor diverse websites schreef ik (naar eigen idee) de teksten voor het zigeuner orakel, het domino orakel en diverse online tarot kaartleggingen.

Enkele voorbeelden:

De onzichtbare wereld

Tarot afslank coachkaart

Domino orakel

Zigeuner orakel

Dubbelinterview met cliënt Claudia voor het magazine van Catherine Keyl.

Voor de rubriek ‘Bas in therapie’ schoof Bastiaan Ragas met VROUW journaliste Sabine Leenhouts bij mij aan voor een uitgebreide tarot sessie. Niet alleen aan tafel durfde hij redelijk ‘open kaart’ te spelen; in zijn column deed hij het nog eens dunnetjes over! Ook Chantal Janzen amuseerde zich kostelijk tijdens haar persoonlijke tarot consult. Wellicht kent u ook iemand die een reading kan gebruiken?

Bron: VROUW